Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

K17: Ισοπαλία με τον Λεβαδειακό

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στην Αργυρούπουλη  μεταξύ των ομάδων Κ17 του Πανιωνίου και του Λεβαδειακού, για την 7η αγωνιστική ...

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στην Αργυρούπουλη  μεταξύ των ομάδων Κ17 του Πανιωνίου και του Λεβαδειακού, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Kαθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα  φυσούσε  δυνατός  αέρας  που  δυσκόλευε πολύ της προσπάθειες των παιχτών και των δυο ομάδων.

Το κακό πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις και άλλες σημαντικές φάσεις.

Στο 67' οι φιλοξενουμενοι με τον Πόρη εκαναν το  0-1.

Στην συνέχεια ο Πανιώνιος πίεσε για το γκολ και κατάφερε να το πετύχει στο 84ο λεπτό με το Ματσαδέ που  έστειλε με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δ. Κουζηνός) Εξαρχάκος, Σπυρόπουλος(75' Αρβανίτης), Κοντογιάννης, Γιάννης, Κουτσοποδιώτης, Ευαγγέλου, Δημητρόπουλος, Σουρνάκης(70' Βελμάχος), Ματσαδές, Βερνάρδος(63' Αδαμίδης), Αναστόπουλος(85' Χάντζος).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Η. Λιόντος) Πουλίτσας(48' λ.τρ. Κωνσταντίνου), Παπαθεοδώρου(90' Σαλιάι), Μίχος, Γεοργακόόυλος, Βασιλείου, Σωτηρίου, Λεοντίου, Νίκας, Πορής(78' Στυλιανού), Καντάς(46' Φώτος), Ζαχάρης(70' Κούπε).

Δεν υπάρχουν σχόλια