Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα εισιτήρια με ΠΑΣ Γιάννινα

Σε ενημέρωση για τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (28/11, 17:15) προχώρησε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Οι κυανέρυθροι έκαναν...

Σε ενημέρωση για τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (28/11, 17:15) προχώρησε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Οι κυανέρυθροι έκαναν γνωστούς τους τρόπους διάθεσης, αλλά και τις τιμές των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Η προπώληση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα ξεκινήσει την Παρασκευή. Για το σκοπό αυτό, θα είναι ανοικτό το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, από τις 11:00 έως και τις 20:00. Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η επίδειξη Αστυνομική Ταυτότητας, καθώς και ο ΑΜΚΑ.

Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, έχουν ήδη δηλώσει τον αριθμό ΑΜΚΑ τους σε προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, ΔΕΝ χρειάζεται να τον προσκομίσουν εκ νέου.

Και σε αυτό τον αγώνα, θα λειτουργήσει κανονικά η αθλητική/μαθητική κερκίδα. Ολοι οι αθλητές των ακαδημιών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ μέχρι 15 ετών, καθώς και οι μαθητές των σχολείων της Νέας Σμύρνης (έως 15 ετών), θα εισέλθουν δωρεάν, με την επίδειξη της αθλητικής ή μαθητικής τους ταυτότητας. Η είσοδός τους θα γίνει από την Θύρα 2, τμήμα της οποίας θα απαρτίζει την μαθητική κερκίδα.

Το Σάββατο (ημέρα του αγώνα), το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 μέχρι και το ημίχρονο της αναμέτρησης. Παράλληλα το εκδοτήριο της Σοφούλη, θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Θύρα 2: 10 ευρώ

Θύρα 3: 10 ευρώ

Θύρες 4 και 7: 15 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ)

Θύρα 5/6 Α και Γ: 25 ευρώ

Θύρα 5/6 Β: 50 ευρώ

VVIP: 70 Ευρώ

Υπενθυμίζουμε πως η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά μέσω της viva στο ling:

https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-panionios-eisitiria-agonon-2015-16/

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ σας καλεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, προκειμένου όλοι μαζί να συμπαρασταθούμε στις προσπάθειες των προπονητών και των ποδοσφαιριστών και να πανηγυρίσουμε μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Το Σάββατο ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ".

Δεν υπάρχουν σχόλια