Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κακή εμφάνιση - τεράστια νίκη!

Ο Πανιώνιος πραγματοποίησε στον αγώνα με τον Πλατανιά μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του. Παρά ταύτα κατάφερε και πήρε τη νίκη και αυτ...

Ο Πανιώνιος πραγματοποίησε στον αγώνα με τον Πλατανιά μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του. Παρά ταύτα κατάφερε και πήρε τη νίκη και αυτό είναι πολύ σημαντικό διότι αν και ήταν μάλλον χειρότερος του αντιπάλου του τον κέρδισε!

Το τελευταίο χαρακτηριστικό ότι δηλαδή στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει ο καλύτερος είναι που κάνει το άθλημα απρόβλεπτο ως προς το αποτέλεσμα και για αυτό συναρπαστικό!

Από τον αγώνα νομίζω ότι είναι χρήσιμες οι παρακάτω διαπιστώσεις:

- Οι σωστές αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής, οι οποίες βοήθησαν στην κατάκτηση της νίκης

- Ο Πανιώνιος εντός έδρας παίζει πολύ περισσότερο αγχωμένος απ’ ότι εκτός και αυτό ως ένα βαθμό μπορεί να θεωρηθεί δικαιολογημένο εξαιτίας της μεγάλης προσδοκίας για τη νίκη. Όμως το άγχος των ποδοσφαιριστών του μεγαλώνει υπέρμετρα όταν βρίσκεται μπροστά στο σκορ! Αντί το προβάδισμα στο σκορ να τον εμψυχώνει για να σημειώσει και άλλο/α τέρμα/τα, ώστε να δημιουργήσει διαφορά ασφαλείας, εξαιτίας του άγχους οπισθοχωρεί, αφήνει την πρωτοβουλία στον αντίπαλο και συνήθως το πληρώνει! Το φαινόμενο οφείλεται προφανώς στην απειρία των νεαρών ποδοσφαιριστών του. Σήμερα βέβαια αυτό που τείνει να γίνει κανόνας, ευτυχώς, δεν επαληθεύτηκε!

- Η ομάδα δεν διαθέτει κάποιον ποδοσφαιριστή στο χώρο του κέντρου που να είναι δημιουργικός. Ίσως αυτό το ρόλο να μπορεί να παίξει ο Χαλκιαδάκης, ο οποίος χρησιμοποιείται λίγο μάλλον επειδή δεν είναι ακόμη εντελώς έτοιμος.

- Μέχρι τώρα ο νεαρός Βιγιάλμπα αποδεικνύεται ότι είναι καταλληλότερος στο παιχνίδι ένας εναντίον ενός και για τις αντεπιθέσεις. Άρα είναι πιο χρήσιμος στους εκτός έδρας αγώνες που το παιχνίδι του Πανιωνίου έχει τα ως άνω χαρακτηριστικά. Πάντως είναι καλός και κυρίως εξελίξιμος ποδοσφαιριστής που με την πάροδο του χρόνου, αν και ο ίδιος δουλεύει όπως πρέπει, θα τελειοποιείται. Επομένως σε οργανωμένες άμυνες καταλληλότερος φαίνεται να είναι ο Μασούρας.

Επιμέλεια: Πάνος Κατσούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια