Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καραμάνος: «Δεν είναι τυχαία η πορεία μας»

Πανευτυχής από τη νίκη και γενικότερα από την έως τώρα πορεία της ομάδας εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Τάσος Καραμάνος. Ο επιθετικός ...

Πανευτυχής από τη νίκη και γενικότερα από την έως τώρα πορεία της ομάδας εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Τάσος Καραμάνος.

Ο επιθετικός του Πανιωνίου, που πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας, τόνισε αναλυτικά στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη της ομάδας: «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα που βιώνουμε μέχρι στιγμής στην ομάδα. Όλα κυλούν έως τώρα όπως τα θέλουμε. Ωστόσο αυτό έχει γίνει από την προσπάθεια μας στον αγωνιστικό χώρο και από την χημεία που αποκτάμε σαν ομάδα. Σίγουρα όλο αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαίο. ‘Όταν μία ομάδα αποδεικνύει πράγματα μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία της».

Για το γεγονός πως ο Πανιώνιος δεν ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο .Ο Πλατανιάς έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Όμως σε άλλα παιχνίδια που ήμασταν εμείς καλύτεροι από τον αντίπαλο δεν είχαμε καταφέρει να νικήσουμε».

Για το που αφιερώνει το γκολ: «Το γκολ αυτό το αφιερώνω στους ανθρώπους της ομάδας και στον κόσμο. Βιώνω κάτι πολύ ωραίο στην ομάδα και δεν είναι καθόλου απλό αυτό. Το αφιερώνω ειδικά στους ανθρώπους της ομάδας για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου».

Για την φετινή σεζόν: «Εδώ στον Πανιώνιο βιώνω κάτι το διαφορετικό. Παίζω στην φυσική μου θέση. Ενώ στον Ατρόμητο δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω στην φυσική μου θέση. Κάποιον πρέπει να τον κρίνεις όταν παίζει στην θέση του, μέσα από αρκετά παιχνίδια. Θέλω να ευχαριστηθώ αυτό που γίνεται φέτος στον Πανιώνιο».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια