Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πετράκης: «Είχε πάθος για τη νίκη ο Πανιώνιος»

Με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στον Πανιώνιο ο Γιάννης Πετράκης, στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης. Αναλ...

Με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στον Πανιώνιο ο Γιάννης Πετράκης, στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΣ:

Για το παιχνίδι: «Πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα, ανεξάρτητα ότι οι δύο πρώτες φάσεις έγιναν γκολ. Ο Πανιώνιος κέρδισε γιατί ήθελε περισσότερο το ματς από εμάς. Είχαμε δύο γκολ στην πλάτη από τα πρώτα 20 λεπτά. Πρέπει να είναι παράδειγμα για εμάς ο τρόπος που έπαιξε ο Πανιώνιος και πόσο ήθελε τον αγώνα. Ο αντίπαλος είχε πολύ πάθος για να πάρει τη νίκη. Ο Πανιώνιος δίκαια βρίσκεται στην θέση που είναι».

Για το γεγονός πως δεν έκανε φάσεις ο ΠΑΣ: «Κάναμε κάποιες προϋποθέσεις, χωρίς να κάνουμε την μεγάλη ευκαιρία. Είναι σημαντικό ότι δεν κάναμε καλές φάσεις, όμως ήταν οι συνθήκες και του αγώνα».

Για τα λάθη της ομάδας του: «Πιστεύω ότι τα λάθη έχουν να κάνουν με την συγκέντρωση. Βέβαια αν δεν γίνει λάθος δεν μπαίνει το γκολ. Δεν προσωποποιώ ποτέ το λάθος. Είναι ένα θέμα που πρέπει να μας προβληματίσει».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια