Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αγώνας αλληλεγγύης για τα θύματα στη Γαλλία

Φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους Παλαίμαχους του Πανιωνίου και του Ηφαίστου διεξήχθη στο Περιστέρι. Ο αγώνας διεξήχθη στην μνήμη των θυμάτ...

Φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους Παλαίμαχους του Πανιωνίου και του Ηφαίστου διεξήχθη στο Περιστέρι.

Ο αγώνας διεξήχθη στην μνήμη των θυμάτων του Παρισιού και είχε χαρακτήρα αλληλεγγύης προς το Γαλλικό λαό.

Για την ιστορία το αποτέλεσμα ήταν 2-2. Ο Φαμέλης έκανε το 1-0 για τον Πανιώνιο. Ο Τράνος ισοφάρισε σε 1-1, με τον Ράτσιο να κάνει το 2-1 και να δίνει προβάδισμα στον Ήφαιστο. Το τελικό 2-2 έγραψε για τον Πανιώνιο ο Ναλιτζής.

Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι. Ο Πανιώνιος στο 9’ με τον Φαμέλη και ο Ηφαιστος με τον Μπακλαβά στο 64’.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Βακράς, Μόσχος,Τσιρογιάννης, Τσέκας, Κούσουλας, Μέλλος, Βίτσας, Δεμίρης, Δράκος, Τρανός, Ρότσιος.
Τσαχαλάκης, Κολιοκώτσης, Λιάπης, Καριώτης, Βαρλάμης,Μπακλαβάς.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ (προπονητής Γιάννης Βλάχος): Μανίκας, Νικολαίδης, Χασιώτης, Κουτρόπουλος, Ραγκούσης, Πλεξίδας, Λίμα, Φαμέλης,Ναλιτζής, Τσουκνίδης, Ζυγούρης.
Γιάννακας,Κοτσωβός, Ντασιακλής, Καραγιώργος.

Παρευρέθηκαν και οι: Εμβολιάδης, Κυριαζής, Σελασίδης.

*Πριν την έναρξη του αγώνα ο Πανιώνιος τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Κώστα Πετράτο που ήρθε από την Αυστραλία, τον Νίκο Βακρά, και τον διοργανωτή Μαρίνο Παπαντωνόπουλο. Ο Ηφαιστος με την σειρά του τους: Νόνι Λίμα, Χρήστο Εμβολιάδη, Δημήτρη Χριστοδούλου, Γιώργο Πλεξίδα, Αντώνη Μανίκα, Κανέλο Τσίρμπα (πρόεδρο των βετεράνων Πειραιά), Νίκο Σιδηρόπουλο, Βίκυ Νικολάκου και τον Αντώνη Γλύκα.

*Η διοίκηση του Ηφαίστου παρέθεσε δείπνο στην αποστολή του Πανιωνίου στο Δικαστήριο κλαμπ στο μπουρνάζι, ιδιοκτησίας του ποδοσφαιριστή Μόσχου.

*Πριν τον αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα αθώα θύματα στην Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια