Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Ο Πανιώνιος σήμερα

Τον Πανιώνιο τον βλέπω από το 1967, από τότε έχω δει πολύ μεγάλες ενδεκάδες, μεγάλους παίκτες και έχω πάρει μεγάλες χάρες. Δυστυχώς ποτέ...

Τον Πανιώνιο τον βλέπω από το 1967, από τότε έχω δει πολύ μεγάλες ενδεκάδες, μεγάλους παίκτες και έχω πάρει μεγάλες χάρες. Δυστυχώς ποτέ δεν μπόρεσε η ομάδα να κρατήσει τους παίκτες της (εκτός της εποχής που ήταν ερασιτεχνικό το ποδόσφαιρο) όχι με δική της ευθύνης αλλά και με ευθύνη των ποδοσφαιριστών που ήθελαν να φύγουν από την ομάδα μόλις έφτιαχναν κάποιο όνομα.

Ποτέ δεν συνέπεσε να παίξουν μαζί οι Μαύρος, Αναστόπουλος, Σαραβάκος. Καταλαβαίνετε όλοι ποιος θα έπαιρνε τα πρωταθλήματα. Έτσι βάδισε επί χρόνια η ομάδα μας μέχρι που ήρθε ο Τσακίρης, ένας πραγματικός πρόεδρος και ηγέτης. Δυστυχώς λάθη δικά του και των συνεργατών του δεν έφεραν τα ποθητά αποτελέσματα, η ομάδα κινδύνεψε να διαλυθεί από τα χρέη, αλλά ευτυχώς βρεθηκαν άτομα που απαρτίζουν την σημερινή διοίκηση και ο Πανιώνιος όχι μόνο δεν διαλύθηκε αλλά φέτος κάνει μέχρι στιγμής μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Πραγματικά όλη ομάδα είναι αξία συγχαρητήριων, εκείνο που μένει είναι να γεμίσει το γήπεδο γιατι ο Πανιώνιος έχει κόσμο για να γεμίσει το γήπεδο. Πρέπει όμως τα Μ.Μ.Ε. να προβάλλουν την ομάδα και να ξέρουν οι δημοσιογράφοι ότι ο Πανιώνιος είναι σωματείο και όχι ομάδα ενός πρόεδρου όπως είναι άλλες ομάδες που μόλις φύγει ο πρόεδρος η ομάδα διαλύεται.

Επίσης να μη ξεχνάμε ότι εάν υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό οφείλεται στον Πανιώνιο που κάθε Κυριακή παίζουν 9 με 10 Έλληνες παίκτες.

Φίλοι και οπαδοί του Πανιωνίου όλοι μαζί να σηκώσουμε ψηλά τον Πανιώνιο που για εμάς είναι η προέκταση της οικογένειας μας.

Στους παίκτες της ομάδας θέλω να τους πω να χαίρονται γιατί παίζουν σε πολύ μεγάλη ομάδα και να έχουν ως στόχο την κατάκτηση τίτλων. Εάν θέλουν να φύγουν από την ομάδα να κοιτάνε προς το εξωτερικό, γιατί στην Ελλάδα δεν θα βρουν άλλη ομάδα σαν τον Πανιώνιο.

Η ομάδα μας είναι ευλογημένη και νοιώθω υπερήφανος που ανήκω στην Πανιώνια οικογένεια. Και πάλι μπράβο στη διοίκηση, προπονητή και παίκτες...

Άρθρο αναγνώστη μας...

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια