Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Ο Πανιώνιος είναι ιδέα

Καλησπέρα σας. Είμαι Πανιώνιος από μικρό παιδί, είμαι 37 τώρα. Νομίζω ότι η δουλειά που γίνεται φέτος στην ομάδα είναι πολύ καλή απ όλες...

Καλησπέρα σας. Είμαι Πανιώνιος από μικρό παιδί, είμαι 37 τώρα. Νομίζω ότι η δουλειά που γίνεται φέτος στην ομάδα είναι πολύ καλή απ όλες τις απόψεις έχουν μπει σοβαροί άνθρωποι που νοιάζονται για την ομάδα . Πρέπει επιτέλους να είμαστε πιο προσεκτικοί στις ανανεώσεις και στις παραχωρήσεις παικτών διαφορετικά δεν έχει κανένα νόημα για το καλό της ομάδας , όταν παίκτες φεύγουν για ψίχουλα ή ελεύθεροι !

Κακά τα ψέμματα δε μπορεί ο Πανιώνιος να μην πουλήσει παίκτες , ο καθένας είναι επαγγελματίας και ζητά την καταξίωση και περισσότερα χρήματα απλά ο σύλλογος θα πρέπει να μάθει να πουλάει όπως την εποχή που ήταν ο Τσακίρης πρόεδρος και πούλησε πχ τον ΤΖΙΜΠΟΥΡ στην ΑΕΚ για 3 εκ. Όλα πουλιόνται και όλα αγοράζονται απλα ο σύλλογος θα πρέπει να μάθει στον κάθε παικτη του ότι θα πρέπει πρώτα να προσφέρει και εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά η ομάδα , μόνο τότε θα αποχωρεί . Ο Πανιώνιος ποτέ δε στάθηκε εμπόδιο για κανέναν παίκτη απλά δε πρέπει να είναι κορόιδο!

Ο κόσμος θα γυρίσει μόνο και εφόσον νοιώσει ότι σαν ομάδα είμαστε ανεξάρτητοι και καθαροί ! Η εμπιστοσύνη χτίζεται σιγά σιγα , πάντα σαν κόσμος είμαστε απαιτητικοί και λίγο φίλαθλοι του σπιτιού! Δώστε κίνητρα στα σχολεία να μάθουν τα παιδιά την ιστορία της ομάδας και να γεμίζει το γήπεδο .

Τσακίρη είναι η κατάλληλη στιγμή νομίζω να γίνεις πάλι ενεργός σε χρειάζεται η ομάδα . Πρέπει να φτιαχτεί το νέο γήπεδο που χε σχεδιαστεί μόνο έτσι θα δοθεί ώθηση στο σύλλογο για μεγάλα πράγματα !

ΠΑΝΙΩΝΙΕ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ!

Αναγνώστης: Κωνσταντίνος Γ.

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια