Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Ο λόγος που δεν πάω γήπεδο...

Πρώτα απ’ όλα είμαι χαρούμενος με τις επιλογές της διοίκησης. Ένα από τα επιτεύγματα τα φετινά θεωρώ ότι είναι ο κύριος Oυζουνίδης (ότ...

Πρώτα απ’ όλα είμαι χαρούμενος με τις επιλογές της διοίκησης.

Ένα από τα επιτεύγματα τα φετινά θεωρώ ότι είναι ο κύριος Oυζουνίδης (όταν έμαθα ότι τον πήραμε είχα προτρέψει να γελάσω). Για τους παίχτες μας δεν θα πω τίποτα, γιατί όλοι θα κριθούν μετά της Πανιώνιας εποχής. Είναι επαγγελματίες άρα βλέπουν από άλλη οπτική γωνία την ομάδα.

Βαρέθηκα προσωπικά να θεωρώ την ομάδα μου κομπάρσο της Σουπερλιγκας και όχι μόνο. Να θεωρώ επίτευγμα ότι όλοι γνωρίζουν οτι είμαι η ποδοσφαιρομάνα της Ελλάδας, αλλά μέχρι εκεί. Από εκεί και περά το όνειρο μου θα είναι να ξαναφτιάξω ένα καινούργιο σύνολο και αν και ποτέ για να κάνω τι αγαπημένη μου συνπανιώνιοι; Να έρθουν να ψωνίσουν τα θηρία από το μαγαζί που λέγεται Πανιώνιος είτε τίμια είτε κλέφτικα;

Από μικρό παΐδι θυμάμαι όλο άδεια ταμεία και να βοηθήσουμε και να κάνουμε και να δείξουμε και τα χρόνια περνάνε και το ίδιο βιολί.

Κλείνοντας ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ Η Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. Κύριοι είναι ντροπή και παίκτες κτλ να θεωρείτε τον Πανιώνιο σκαλοπάτι και επίτευγμα να φεύγουν παίκτες μας για το ποκ.

ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΗΜΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΑΠΕΧΩ ΝΑ ΠΟΝΑΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

ΥΓ1:Ετοιμα τα κοράκια να αρπάξουν ότι καλό πάμε να φτιάξουμε και του χρόνου πάλι και του παραχρόνου τα ιδια.

ΥΓ2: Ενα μεγάλο όνειρο που είχα μικρός ηταν το βοηθητικό γήπεδο για την ομάδα, ευτυχώς έγινε αλλά κράτησε λίγο. Α ρε Αλέξανδρε Ωνάση τι σου μέλλε να πάθεις και εμείς μαζί!

Αναγνώστης: Γιωργος rockabilly

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια