Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Να δείξουμε το μεγαλείο του Πανιωνίου

Εδώ και καιρό ήθελα να γράψω κι εγώ κάτι, έτσι να κάνω αναφορά στην ομάδα μας που στις δύσκολες εποχές της οικονομικής κρίσης που βιώνου...

Εδώ και καιρό ήθελα να γράψω κι εγώ κάτι, έτσι να κάνω αναφορά στην ομάδα μας που στις δύσκολες εποχές της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε όλοι μας, μας δίνει μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον όλων μας και μας βοηθάει να χαρούμε έστω και λίγο κάθε σαββατοκύριακο με τα επιτεύγματά της.

Ειλικρινά αυτή η ομάδα δείχνει ότι έχει μέταλλο και ότι και να της συμβεί ξαναγεννιέται από τις στάχτες της. Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης έζησε ξεριζωμό-προσφυγιά-κλοπές παιχτών και άλλα τόσα πολλά και ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Ποτέ δεν έσκυψε το κεφάλι περήφανος πάντα για την καταγωγή του και την ιστορία του τα βάζει με όλους και με όλα παράγκες κακές και ανάποδες διαιτησίες ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ και όμως στέκεται εκεί σαν από θαύμα επιβιώνει και γεμίζει χαρά και αισιοδοξία τους φιλάθλους του κάθε χρόνο με τις αναπάντεχες μαι σπουδαίες νίκες του.

Όλοι κάθε χρόνο τον ξέγραφαν εξ αρχής του πρωταθλήματος και τον έθεταν ως φαβορί για υποβιβασμό, όμως ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ήταν εκεί για να τους αποδείξει το αντίθετο και να χαρίσει λίγες στιγμές χαράς στους φιλάθλους του.

Γι αυτό το λόγο κι εμείς πρέπει να ανταποδώσουμε όλες αυτές τις χαρές και να πάμε ΟΛΟΙ στο γήπεδο, με φωνή και παλμό για 90 λεπτά, να εμψυχώσουμε τους παίχτες μας, και να τους δείξουμε το μεγαλείο αυτής της ομάδας ώστε να μην φύγουν στην πρώτη δυσκολία ή στις πρώτες προτάσεις από ομάδες του παλιού Π.Ο.Κ. Να καταλάβουν και οι ίδιοι το βάρος της φανέλας του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. 1890 ΣΜΥΡΝΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΒΑΡΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Αναγνώστης: Παναγιώτης Χ.

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια