Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Αξιοθαύµαστη πρωτοβουλία

Αγαπητά «Πανιώνια νέα» ονοµάζοµαι Γιώργος Φιλιππώνης είµαι γέννηµα θρέµµα Νεοσµυρνιώτης είμαι 63 ετών και ένθερµος υποστηρικτής του Πα...

Αγαπητά «Πανιώνια νέα» ονοµάζοµαι Γιώργος Φιλιππώνης είµαι γέννηµα θρέµµα Νεοσµυρνιώτης είμαι 63 ετών και ένθερµος υποστηρικτής του Πανιωνίου εδώ και 58 Χρόνια, και βέβαια αναγνώστης της σελίδας σας.

Παρακαλώ δεχθείτε τα ειλικρινή µου συγχαρητήρια για την θαυµάσια πρωτοβουλία σας όσον αφορά το «Βήμα Λαού». Είναι γεγονός ότι οι Μεγάλες Οµάδες Σύλλογοι έχουν το δικό τους βήµα µε τις αθλητικές και όχι µόνο εφηµερίδες τους. Η πρωτοβουλία σας να αποκτήσει και ο Πανιώνιος κόσμος το δικό του βήμα είναι αξιοθαύµαστη.

Είµαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλοί Πανιώνιοι οι οποίοι ∆ΕΝ Γνωρίζουν ότι υπάρχει αυτό το βήµα, διότι το διαδύκτιο είναι ακόμα άγνωστο στον πολύ κόσμο κυρίως τον κόσμο που είναι κάποιας ηλικίας.

Η Ιστορία του συλλόγου θα πρέπει να καταγραφεί εδώ στο «Βήμα Λαού » µιας και δεν έχει εκδοθεί σε βιβλίο όπως π.χ. ο Παναθηναϊκός κυκλοφόρησε το δικό του Λεύκωµα για το οποίο ο αθλητικός συντάκτης Γιάννης ∆ιακογιάννης είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι ακόµη και η Ρεάλ Μαδρίτης και οι µεγάλοι Σύλλογοι του εξωτερικού ∆ΕΝ έχουν κάτι παρόµοιο.

ΠΡΟΤΑΣΗ µου είναι να δηµιουργηθεί µια σελίδα δίπλα στο «Βήμα Λαού», η οποία να έχει τον τίτλο « ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΕΛΙ∆Α», και να ξεκινά για το Ποδοσφαιρικό τµήµα από το έτος περίοδο 1946-1947 την οποία φαντάζοµαι ως ακολούθως: Περίοδος 1946-47, Γενικό Σχόλιο για την χρονιά, Βαθµολογία, Αποτελέσµατα Αγώνων Πανιωνίου Εντός και Εκτός Έδρας, Σκόρερ σε κάθε αγώνα, Φωτογραφία της Οµάδας µε περιγραφή των ονοµάτων των ποδοσφαιριστών καθώς και των αναπληρωµατικών της περιόδου, Όνοµα Προπονητή/των, Όνοµα Προέδρου. Είµαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι παλαίµαχοι που είναι στην ζωή, θα είναι πρόθυµοι να δώσουν φωτογραφίες µε συνθέσεις και σχόλια.

Πιστεύω ότι µια τέτοια σελίδα για να θυµούνται οι παλαιοί και να µαθαίνουν οι νέοι θα είναι το κόσµηµα της «ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ», θα γεµίζει µε υπερηφάνεια τους πρωταγωνιστές-αθλητές προπονητές και θα δίνει στους νέους όραµα και προοπτικές.

Αυτή την χρονιά ο Πανιώνιος είναι καθαρά 3ος στην Βαθμολογία και μάλιστα με 80% ΕΛΛΗΝΕΣ ποδοσφαιριστές στην σύνθεσή του. Προς τιμήν τους λοιπόν σας επισυνάπτω την ομάδα που ήλθε 2η στο πρωτάθλημα του 1971 ελπίζοντας να πρωταγωνιστούν απο εδώ και πέρα πάντα στο πρωτάθλημα γιατί μόνο αυτό αξίζει στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Αναγνώστης: Με εκτίµηση, Γιώργος Φιλιππώνης

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια