Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Περηφάνια το να είσαι Πανιώνιος!

Καλησπέρα σε όλους, Από μικρό παιδί που ακόμα δεν ήξερα να μιλάω, είχα διαλέξει τι ομάδα θα είμαι... Όπως λέω και στον τίτλο είναι μεγά...

Καλησπέρα σε όλους,

Από μικρό παιδί που ακόμα δεν ήξερα να μιλάω, είχα διαλέξει τι ομάδα θα είμαι... Όπως λέω και στον τίτλο είναι μεγάλη περηφάνια να λες ότι είσαι Πανιώνιος.. για πολλούς λόγους, που ένα κείμενο δεν θα μ φτάσει. Κυριότερο είναι η διαφορετικότητα που σου προσφέρει αυτή η ομάδα, την μεγάλη προσπάθεια κάτω από πολύ δύσκολες και αντίξοες συνθήκες και αντιμέτωποι κάθε χρονιά κόντρα σε όλους και όλα.

Τα τελευταία χρόνια τα πράγματα είναι άσχημα, αλλά παρ όλα αυτά ο Πανιώνιος είναι εκεί και τα καταφέρνει. Η ιστορία του και το να λέγεσαι Πανιώνιος (η φανέλα) δεν του επιτρέπει κάτι άλλο από να έχει πάντα μεγάλους στόχους και να τους κατακτά. Κατι που πήγε να γίνει με τον Τσακίρη αλλά η σαπίλα του πρωταθλήματος και άλλοι λόγοι που όλοι ξέρουμε σταμάτησε άδοξα.

Υ. Γ.: Η ομάδα φέτος δείχνει ότι κάτι αλλάζει, Αυτός που δεν το δείχνει είναι ο κόσμος. Δεν λογίζεται να λέγεσαι Πανιώνιος και το γήπεδο να είναι σχεδόν άδειο είναι απαράδεκτο.

Όλοι λοιπόν από δω και πέρα πρέπει να είμαστε κοντά στον ιστορικό για να τον ξανά δούμε έτσι όπως όλοι θέλουμε και για να ομορφαίνουν οι Κυριακές μας.

Αναγνώστης Κούβαρης Κ.

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια