Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Μπήκα Ολυμπιακός και βγήκα Πανιώνιος

Αγαπητοί μου φίλοι του Πανιωνίου Θα σας διηγηθώ μια ιστορία που είναι αληθινή. Τότε κατοικούσα στον Ν. Κόσμο και ήμουν οπαδός του Ολυμ...

Αγαπητοί μου φίλοι του Πανιωνίου Θα σας διηγηθώ μια ιστορία που είναι αληθινή.

Τότε κατοικούσα στον Ν. Κόσμο και ήμουν οπαδός του Ολυμπιακού εν έτη 1970 -71. Μαζι με τους φίλους μου πηγαίναμε στο γήπεδο του Πανιώνιου που ήταν κοντά αφ ενός και αφ έτερου πηδούσαμε από την μάντρα γιατί δεν είχαμε χρήματα.

Ο Πανιώνιος είχε τρομερή ομάδα. Δέδες, Χάϊτας, Ιντζόγλου κλπ. Άρχισα να συμπαθώ τον Πανιώνιο. Μια Κυριακή πήγα στο Καραϊσκάκης για να δω τον αγώνα Ολυμπιακός-Πανιώνιος. Μπήκα ως οπαδός του Ολυμπιακού, αλλά βγήκα Πανιώνιος. Ένα παιγνίδι που έπρεπε να το κερδίσει ο Πανιώνιος, κατόρθωσε ο διαιτητής να το κερδίσει ο Ολυμπιακός. Σημεία και τέρατα. Δεν άντεξα τόση αδικία. Ο Πανιώνιος να παίζει τρομερά και ο διαιτητής να δίνει την νίκη στον Ολυμπιακό. Από τότε κατάλαβα γιατί γίναμε Πανιώνιοι και όχι οπαδοί κάποιας δήθεν μεγάλης ομάδας.

Εμείς αγαπάμε το ποδόσφαιρο, αγαπάμε το δίκιο και θέλουμε ο νικητής  να βγαίνει μέσα από αγωνιστικούς λόγους. Δεν έχουμε απωθημένα ούτε κόμπλεξ. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα καταστρέφεται γιατί δυστυχώς ορισμένοι παράγοντες απ όλες τις δήθεν μεγάλες ομάδες το χρησιμοποιούν για την ανέλιξη τους. Δεν το αγαπάνε και είναι μικρόμυαλοι γιατί εάν αφήναν το ποδόσφαιρο ελεύθερο, να μπορούσαν όλες οι ομάδες να διεκδικούν τη νίκη, να είστε σίγουροι ότι τα γήπεδα θα ήταν γεμάτα όπως είναι στην Αγγλία κλπ.

Αλλά βλέπετε εδω βλέπουν το ποδόσφαιρο κοντόφθαλμα κοιτάζοντας μόνο την ομάδα τους. Όχι κύριοι το ποδόσφαιρο είναι λαϊκό θέαμα, λαϊκή ψυχαγωγία και δεν ανήκει σε κανέναν.

Αλήθεια είναι ωραίο από τον Οκτώβριο να έχει βγει ο Πρωταθλητής; Γι αυτό είμαστε Πανιώνιοι, γιατί μας αρέσει ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο, που από την φύση του είναι απρόβλεπτο και μπορεί να κερδίζει και ο θεωρητικά αδύνατος. Δυστυχώς στην Ελλάδα άλλαξε η φύση του ποδόσφαιρου κι έγινε για μερικές ομάδες σίγουρες νίκες και πρωταθλήματα.

ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ.. ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!

Αναγνώστης: Χρυσόστομος Κ.

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια