Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Πανιώνια όνειρα

Καλησπέρα στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ κόσμο και εύχομαι καταρχάς τα καλύτερα για τον σύλλογο μας. Αυτό που βιώνουμε τόσα χρόνια με αυτή την ομάδα,τα...

Καλησπέρα στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ κόσμο και εύχομαι καταρχάς τα καλύτερα για τον σύλλογο μας.

Αυτό που βιώνουμε τόσα χρόνια με αυτή την ομάδα,τα απίστευτα σκαμπανεβάσματα είναι το κάτι διαφορετικό.Και αλήθεια,ότι και να γίνεται,όπου και να βρισκόμαστε,ακόμα και να ''διαλυθεί'' η ομάδα θα συνεχίσω να είμαι Πανιώνιος γιατί μόνο αυτή η ομάδα με εκφράζει που λέει και ο φίλος και συνοπαδός μας που τον γνώρισα στο γήπεδό μας.

Αλλά φέτος είμαι μπερδεμένος με αυτή την πορεία που κάνουμε και δεν ξέρω τι πρέπει να πιστεύω-ελπίζω-περιμένω.

Από την μία η ομάδα ξεκίνησε,για άλλη μια χρονιά με περιορισμούς, με προβλήματα οικονομικά,με με με....Οπότε για κάποιον εξωτερικό παρατηρητή,τι πιο λογικό από το μόνο που θα μπορούμε να ελπίζουμε να είναι η παραμονή.Σωστά??

Κι όμως!Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ των τόσων προβλημάτων,των πιτσιρικάδων,είναι 3ος αυτή τη στιγμή,στο ένα τρίτο του πρωταθλήματος και πάνω από την Αεκ και Τον Παοκ.Όπου για την ιστορία,όπως γράφτηκε κάπου αλλού, μόνο ο Μπερμπάτοφ του Παοκ, αξίζει όσο όλη η ομάδα μας μαζί!!!

Και έτσι γεννιέται το δίλημμα...Τι να περιμένει ο Πανιώνιος οπαδός από αυτή την ομάδα ''έκπληξη'' και ''θαύμα'' όπως την αποκαλούν;Να παραμείνει ταπεινός,γιατί και άλλες φορές την πατήσαμε και να είναι ευτυχισμένος με μια εύκολη παραμονή;Ή να μπορέσει σιγά σιγά από τα μέσα της σεζόν να ονειρεύεται μια θέση ανάμεσα στους 5;Γιατί και στην τελική,ούτε παίζουν το απίστευτο ποδόσφαιρο πολλοί από τους μεγάλους, ούτε και τυχαίο γίνεται να είναι ότι σε τόσα ματσ ζήσαμε το ''θαύμα''.Εξάλλου είναι φανερό πως ομάδες,χωρίς το μέταλλο του Ιστορικού,ήταν ''φούσκες'' και σκάνε, π.χ. Ατρόμητος.

Οπότε φίλοι μου,λέω να μείνουμε ταπεινοί μέχρι ένα σημείο,και αυτό θα είναι μετά και τους πρώτους 4 δύσκολους αγώνες του δεύτερου γύρου.Αν τότε ο Ιστορικός βρίσκεται μια ανάσα από τους ''μεγάλους'',τότε στόχος θα είναι η πεντάδα,θέλουν δεν θέλουν κάποιοι άλλοι!Και ας μην μας αφήσουν λόγω αδειοδότησης,εμείς θα έχουμε αποδείξει ότι δεν κάνουν τα λεφτά την ομάδα!Τι πιο σημαντικό μάθημα για τα νέα παιδιά του τόπου!

Αλλά και να μην φτάσουμε την πεντάδα,προφανώς δεν θα σταματήσουμε να την υποστηρίζουμε την ομάδα!Αλλά θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πάθος να φωνάζουμε γι'αυτήν του χρόνου!Γιατί θέλουν δεν θέλουν,ο ΠΑΝΘΗΡΑΣ ξύπνησε!!

Οπότε,μέχρι να βρούμε ουρανό,ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ασε με να παραμιλώ!

Αναγνώστης: Μάριος από Λιόσια

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια