Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη με ανατροπή για την Κ20

Η ομάδα Κ20 του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης του Πλατανιά για το πρωτάθλημα της Super League.  Στο παιχνίδι που έγινε...

Η ομάδα Κ20 του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης του Πλατανιά για το πρωτάθλημα της Super League.

 Στο παιχνίδι που έγινε στην Αργυρούπολη, το συγκρότημα του Δημήτρη Κοροπούλη βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ που σημείωσε ο Παπανικολάου στο 16'.

Στην συνέχεια όμως, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Κερασίδης στο 23'

 Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 75' μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, η μπάλα έφτασε στον Αντωνακόπουλο, που με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Στις καθυστερήσεις ο Γκούμας έχασε την μεγάλη ευκαιρία για τρίτο γκολ, καθώς η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι.

Τον αγώνα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, κ. Βασίλης Γκαγκάτσης και ο Διευθυντής των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στη Βάρη, κ. Στέλιος Αποσπόρης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Κατσάνος, Τζαφέρι, Πολυχρονιάδης, Δάβρης, Σταυρόπουλος, Πινιώτης, Κερασίδης, Οικονομίδης, Αράπης, Καζβιρόπουλος, Χελάς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, κ. Βασίλης Γκαγκάτσης, επισκέφτηκε τα αποδυτήρια και συνεχάρη τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για τη νίκη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια