Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσιάκος: «Τιμή και ευθύνη ο Πανιώνιος»

Ο πρωταγωνιστής της νικηφόρας αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Παπάγου, Γιώργος Τσιάκος, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panion...

Ο πρωταγωνιστής της νικηφόρας αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Παπάγου, Γιώργος Τσιάκος, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr.


Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Ο 33χρονος σέντερ μίλησε για την σημαντική επικράτησε επί του Παπάγου, για τον ρόλο του "ηγέτη" που έχει δοθεί στον ίδιο και τον Μίχαλο, αλλά και για τον στόχο του Ιστορικού.

Παράλληλα, τόνισε πως αποτελεί τιμή για εκείνον που φοράει την κυανέρυθρη φανέλα, ενώ χαρακτήρισε "συγκλονιστική" την παρουσία των φιλάθλων του συλλόγου στο ματς με τον Παπάγου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Τσιάκου στα panionianea.gr:

-Γιώργο πετύχατε μία δύσκολη, αλλά και σημαντική νίκη επί του Παπάγου...

«Πολύ σημαντική νίκη γιατί η ομάδα του Παπάγου διαθέτει έμπειρο σύνολο και κοιτάει ψηλά. Εμείς ήμασταν λίγο αγχωμένοι και φάνηκε στο νευρικό μας παιχνίδι, έτσι χάσαμε και την διάφορα που είχαμε πάρει. Στο τέλος όμως με την βοήθεια του κόσμου μας και τις οδηγίες του προπονητή καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη».

-Πως αισθάνεσαι που σε εσένα και τον Μίχαλο έχει δοθεί ο ρόλος του "ηγέτη" της ομάδας;

«Νομίζω ρόλος του ηγέτη δεν υπάρχει στην ομάδα. Εντάξει είναι σίγουρο πως από εμάς τους πιο έμπειρους περιμένει η ομάδα να βγούμε μπροστά στα δύσκολα. Να ηρεμούμε την ομάδα όταν πρέπει και να βοηθάμε τους μικρότερους σε όλους τους τομείς. Και εγώ και ο Νίκος (Μίχαλος), αλλά κ ο Κόκκαλης ξέρουμε που ήρθαμε και τι χρειάζεται ο κόουτς Σορώτος από εμάς και είμαστε διατέθηκε οι να το κάνουμε»

-Προσθέτει ένα επιπλέον βάρος το όνομα του Πανιωνίου για σένα, στην φετινή προσπάθεια;

«Όχι, βάρος η φανέλα μιας τόσο μεγάλης ομάδας δεν είναι. Είναι σίγουρα τιμή για μένα και με γεμίζει ευθύνη για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν, αλλά και να δώσω χαρά στους οπαδούς της ομάδας».

-Ο κόσμος γέμισε το κλειστό της Αρτάκης, δείχνοντας πως θα είναι στο πλευρό σας φέτος...

«Η ατμόσφαιρα στο κλειστό ήταν συγκλονιστική! Ο κόσμος θέλουμε να είναι μαζί μας. Όλοι μαζί πρέπει να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον, να βάλουμε πλάτη για να τα καταφέρουμε»

-Ποιος είναι ο στόχος του Πανιωνίου;

«Όταν λέγεσαι Πανιώνιος ο στόχος είναι να επιστρέψει η ομάδα εκεί που της αξίζει»

-Ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους της ομάδας;

«Ο κόσμος θέλουμε να είναι δίπλα μας. Τον ευχαριστούμε και του αφιερώνουμε τη νίκη επί του Παπάγου. Θέλουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνη του».

Δεν υπάρχουν σχόλια