Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Στοπ» της αστυνομίας στους φιλάθλους του Πανιωνίου

Αρνητική στην οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών του Πανιωνίου στη Λιβαδειά για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα είναι η Αστυνομί...

Αρνητική στην οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών του Πανιωνίου στη Λιβαδειά για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα είναι η Αστυνομία.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι, έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε χθες, Απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, σχετικά με τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων «ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE , περιόδου 2015 – 2016, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Σύμφωνα με την Απόφαση αυτή, απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια