Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σπουδαία νίκη, έσπασε μια παράδοση!

Μεγάλη νίκη του Ιστορικού στη Λιβαδειά επί του Λεβαδειακού! Όσο και να φαίνεται παράξενο είναι η πρώτη του Πανιωνίου στο γήπεδο αυτό! Άρα...

Μεγάλη νίκη του Ιστορικού στη Λιβαδειά επί του Λεβαδειακού! Όσο και να φαίνεται παράξενο είναι η πρώτη του Πανιωνίου στο γήπεδο αυτό! Άρα είναι σημαντική για τον πρόσθετο λόγο ότι έσπασε μια αρνητική παράδοση αρκετών χρόνων! Επιπλέον ο Πανιώνιος πήρε τους βαθμούς που έχασε στον αγώνα με τη Βέροια.

Πέραν της σοβαρής αντιμετώπισης του αγώνα από την πλευρά του Πανιωνίου νομίζω ότι χρειάζεται να σταθούμε σε δύο σημεία: Το πρώτο είναι οι σωστές δηλώσεις Ουζουνίδη ο οποίος προσγείωσε κάποιους που μιλούν πρόωρα για Ευρώπη και άλλα τινά! Οι κατακτήσεις του Πανιωνίου το επόμενο διάστημα είναι αφενός μεν να δημιουργήσει μια σταθερή ομάδα ( οι μεγάλες ομάδες χαρακτηρίζονται κυρίως για την αγωνιστική τους σταθερότητα) και αφετέρου να εξυγιανθεί οικονομικά.

Ας μην ξεχνούν οι φίλοι του ότι εξακολουθεί να έχει ακόμη σοβαρά οικονομικά προβλήματα που φέρνουν τους περιορισμούς στις μεταγραφές! Βέβαια επειδή στη ζωή ισχύει το ρητό: ουδέν κακόν αμιγές καλού, οι δυσκολίες έχουν αναγκάσει τον Πανιώνιο ν’ αναδεικνύει ταλέντα, κάτι βέβαια που πάντα επιχειρούσε και αυτό όπως φαίνεται του βγαίνει σε καλό!

Το δεύτερο σημείο είναι ότι παρά τη θετική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στη Λιβαδειά και χωρίς καμιά διάθεση μεμψιμοιρίας αλλά με σκοπό τα λάθη να διορθώνονται και να μην επαναλαμβάνονται ο προπονητής πρέπει να επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του ότι στην τελική προσπάθεια πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί και λιγότερο αγχωμένοι. Οι ευκαιρίες που χάθηκαν στο τέλος δε δικαιολογούνται! Σε άλλες περιπτώσεις η επανάληψη του φαινομένου μπορεί να στοιχίσει και μάλιστα ακριβά!

Επιμέλεια: Πάνος Κατσούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια