Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ψυχρολουσία με δική του ευθύνη!

...ήττα στο 93' από τη Βέροια μέσα στη Ν. Σμύρνη!  Από μια ομάδα η οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε ούτε μία τελική προσπάθεια...

...ήττα στο 93' από τη Βέροια μέσα στη Ν. Σμύρνη! 

Από μια ομάδα η οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε ούτε μία τελική προσπάθεια! Και της οποίας οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους 2η πάσα!!!

Δηλαδή ο Πανιώνιος ηττήθηκε και μάλιστα στο γήπεδό του, από μια κάκιστη ομάδα! Όχι βέβαια πως αυτός ήταν καλύτερος! Κακός ήταν και με άπειρες λανθασμένες μεταβιβάσεις παρότι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Όμως δεν ήταν για να χάσει. Το ματς έπρεπε να λήξει ισόπαλο 0-0!

Όμως καλό είναι να μην αρχίσουν οι διαπιστώσεις για το πόσο άδικο άθλημα είναι το ποδόσφαιρο κλπ διότι και ισοπαλία να έληγε το παιχνίδι ο Πανιώνιος δε θα πρέπει να ήταν ευχαριστημένος με την εμφάνιση που πραγματοποίησε. Θέλει πολλά καρβέλια ακόμη για ν' αποκτήσει αγωνιστική σταθερότητα, που είναι το βασικό γνώρισμα μιας καλής ομάδας.

Τέλος όποιος νομίζει ότι ο Πανιώνιος θα έχει εύκολα παιχνίδια απ’ εδώ και πέρα είτε παίζει εντός έδρας είτε εκτός απλά βαυκαλίζεται! Σε όλα πρέπει να προσπαθεί αρκετά και κυρίως να προσέχει μέχρι το σφύριγμα της λήξης!

Είναι κάτι που πρέπει να εμφυσήσει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου ο προπονητής του, ο οποίος πρέπει να σκεφτεί και κάποιες δικές του επιλογές, ιδίως στο σημερινό ματς. Διαφορετικά η αποψινή ψυχρολουσία δε θα είναι η τελευταία! Θα την ξανααισθανθεί σε αρκετά ακόμη ματς! Ήδη, και σε σύντομο χρονικό διάστημα την έχει αισθανθεί δύο φορές, μία με τον Πανθρακικό και μία σήμερα!

Και όπως λέει η λόγιος φράση: το δίς εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!

Επιμέλεια: Πάνος Κατσούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια