Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το τελευταίο αντίο στον Μάκη Δενδρινό! (photos)

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Μάκη Δενδρινού στο κοιμητήριο του Βύρωνα. Ο αγαπημένος σε όλους...

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Μάκη Δενδρινού στο κοιμητήριο του Βύρωνα.

Ο αγαπημένος σε όλους μας "Βούδας" έχασε την μάχη που έδινε τον τελευταίο καιρό και άπαντες έδωσαν το "παρών" στο τελευταίο του ταξίδι.

Σύσσωμο το ελληνικό μπάσκετ και όχι μόνο ήταν εκεί, για να πει το δικό του "αντίο" στον "Μάκαρο", όπως τον αναφέρουν οι κοντινοί του άνθρωποι.

Φάνης Χριστοδούλου (μαζί με την οικογένεια του), Λινάρδος, Μίσσας, Φιλίππου, Φασούλας, Αλβέρτης, Δουβής, Καράγκουτης, Κικίλιας, Δρελιώζης, Παύλου, Τσικίμης, Παναγιωτόπουλος, Σαραντάκος, Τσαντίκος, Παπαδάκης, Μπογατσιώτης, Ρήγας, Μέντζος, Ιωαννίδης, Λαζαρίδης, Κορκίδης, Αποστολίδης, Μπολάτογλου, Μπουσβάρος, Άρης Μισαϊλίδης (πρόεδρος Ερασιτέχνη Πανιωνίου), Μπούκης (εκπρόσωπος ΠΑΕ Πανιώνιος), Αρμένης, Σορώτος, Σγουρός, Κούβελος, Αναστασάτος, Αναστασιάδης, Μιχάλης Ζούρος (αδερφός του Ηλία Ζούρου), Σακκελαρίδης (αντιπρόεδρος Μίλωνα) ήταν κάποιοι από τους πάρα πολλούς ανθρώπους του μπάσκετ που βρέθηκαν στο κοιμητήριο.

Επίσης, μεταξύ άλλων, το "παρών" έδωσε κι αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου, αλλά και ο ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Να σημειωθεί πως το φέρετρο του Μάκη Δενδρινού ήταν τυλιγμένο με μία ελληνική σημαία. Κάτι που είχε να κάνει με την παρουσία του στο Λιμενικό και για αυτό βρέθηκε σχετική αντιπροσωπεία.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες







Δεν υπάρχουν σχόλια