Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι ηγέτες του Ιστορικού

Ο μπασκετικός Πανιώνιος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την φετινή του σεζόν στην Β' Εθνική, νικώντας στην πρεμιέρα εκτός έδρας το Κορ...

Ο μπασκετικός Πανιώνιος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την φετινή του σεζόν στην Β' Εθνική, νικώντας στην πρεμιέρα εκτός έδρας το Κορωπί.

Το ρόστερ του Ιστορικού "χτίστηκε" κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, όμως οι παίκτες του Κώστα Σορώτου έβγαλαν πάθος και μαχητικότητα στο παρκέ, φεύγοντας με τη νίκη από μία δύσκολη έδρα.

Φυσικά, στόχος του Πανιωνίου είναι η άμεση άνοδος -αρχικά- στην Α2 και... πρωτεργάτες σε αυτό το "έργο" θα είναι εμπειρότατοι Γιώργος Τσιάκος και Νίκος Μίχαλος.

Οι δύο ικανοί αθλητές θα προσπαθήσουν με τις πολλές αγωνιστικές παραστάσεις που έχουν να οδηγήσουν την ομάδα στην επιτυχία της ανόδου.

Ήδη, με το καλημέρα, στην αναμέτρηση του Κορωπίου, πραγματοποίησαν και οι δύο εξαιρετική εμφάνιση, βάζοντας τον Πανιώνιο στον... δρόμο της νίκης.

Ο Μίχαλος οργάνωσε άψογα το παιχνίδι της ομάδας, σημειώνοντας μάλιστα 13 πόντους, ενώ ο Τσιάκος ήταν "κέρβερος" κάτω από τα καλάθια, πετυχαίνοντας και 12 πόντους, με δύο τρίποντα!

Αμφότεροι θα ηγηθούν του φετινού Πανιωνίου, έχοντας φυσικά μαζί τους και τους νεαρούς ταλαντούχους παίχτες που υπάρχουν στο κυανέρυθρο ρόστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια