Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

O Πάνθηρας τον καταβρόχθησε με πέντε χαψιές...

Ο Πανιώνιος  διέλυσε με 5-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο,αφού προηγήθηκε 3-0 στο 15' Οι κυανέρυθροι του Μαρίνου Ουζουνίδη,  έφτασαν...

Ο Πανιώνιος  διέλυσε με 5-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο,αφού προηγήθηκε 3-0 στο 15'
Οι κυανέρυθροι του Μαρίνου Ουζουνίδη,  έφτασαν στους 10 βαθμούς παίζοντας θαυμάσιο ποδόσφαιρο.

 Για την ομάδα της Νέας Σμύρνης σκόραραν οι Βιγιάλμπα (7'), Μπουμάλ (10', 24' πεν.), Μπακασέτας (15') και Ανσαριφάρντ (83'), ενώ ενδιάμεσα μείωσε για τους γηπεδούχους ο Βιγιαφάνες με πέναλτι (66’).

Ο Πανιώνιος είχε σε μεγάλη μέρα τον Βιγιάλμπα (με ένα γκολ και συμμετοχή σε άλλα τρία),Σπουδαίο ματς από τον Μπουμάλ και δυο γκολ

Μόλις στο 7' άνοιξε το σκορ ο Ιστορικος με τον Βιγιάλμπα να κάνει εξαιρετική προσωπική προσπάθεια και να νικάει τον Κυριακίδη.

Τρία λεπτά μετά ο Αργεντινός έβγαλε μόνος του τον Μπουμάλ κι εκείνος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Μέχρι να συνέλθουν οι γηπεδούχοι έγινε και το 0-3 με τον Μπακασέτα στο 15' με σουτ εντός περιοχής.
Ο Ισοπεδωτικός  Πανιώνιος έκανε στο 24' το 0-4 με πέναλτι του Μπουμάλ με εκτέλεση αλά Πανέκκα

Ο Παναιτωλικός  με πέναλτι του Βιγιαφάνιες έβαλε το γκολ της τιμής στο 66'.

Οι κυανέρυθροι  πέτυχαν το πέμπτο γκολ στο 84' με τον Ανσαριφάρντ που είχε περάσει νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή. Ο Ιρανός επιθετικός μάλιστα αφιέρωσε το τέρμα του στον συμπατριώτη του και πρώην αρχηγό της Περσέπολις που "έφυγε" από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης (1/10)

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μάνταλος (Καβάλας), βοηθοί οι Καρσιώτης (Κορινθίας) και Ποντίκης (Πρέβεζας), ενώ τέταρτος ήταν ο Μήτσιος (Ηπείρου).

Κίτρινες κάρτες: Μαρκόφσκι, Κάπελ, Ουάρντα, Ρουσκουγιέδα - Βιγιάλμπα, Σιώπης, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Κούσας, Ντιέγκο Μπεχαράνο (46' Βασιλείου), Βιγιαφάνες, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόφσκι (76' Πάουλο), Ντάνι Μπεχαράνο, Ρουμπουλάκου (22' Ρουσκουγιέδα), Ουαρντά.

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Οικονόμου (76' Τασουλής), Κόρμπος, Καραμάνος, Μπουμάλ, Μπακασέτας (86' Χαλκιαδάκης), Σιώπης, Βιγιάλμπα (76' Ανσαριφάρντ), Βλάχος.

-Ο Οικονόμου αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Πανιωνίου με τον Παναιτωλικό. Θλάση α' βαθμού είναι η αρχική γνωμάτευση για την κατάστασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια