Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο ώριμος και ο βελτιωμένος

Δύο βραβεία που μπορούμε να... δώσουμε σε ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, μετά το τέλος και της 6ης αγωνιστικής, είναι αυτά του "'...

Δύο βραβεία που μπορούμε να... δώσουμε σε ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, μετά το τέλος και της 6ης αγωνιστικής, είναι αυτά του "'ώριμου" και του "βελτιωμένου".

Το πρώτο πάει στον Ολιβιέ Μπουμάλ. Ο Καμερουνέζος επιθετικός έχει βάλει... πλώρη για να πραγματοποιήσει φέτος την καλύτερη του σεζόν στην Ελλάδα. Σε 6 αγωνιστικές έχει πετύχει δύο γκολ, έχει δώσει τρεις ασιστ και αποτελεί ένα από τα... βαριά χαρτιά του Ιστορικού.

Στο ματς του Αγρινίου ο άσος του Πανιωνίου κέρδισε μέχρι και το ζεστό χειροκρότημα των οπαδών του Παναιτωλικού, οι οποίοι αναγνώρισαν την σπουδαία του εμφάνιση.

Τον Σεπτέμβριο ο Μπουμάλ έκλεισε τα 26 του χρόνια, μπαίνοντας πια στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του. Κάτι που δείχνει φέτος και στον αγωνιστικό χώρο, όπου παίζει με περισσότερο μυαλό, βοηθώντας έως τώρα τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην γενικότερη εικόνα της ομάδας.

Όσον αφορά το... βραβείο του βελτιωμένου, αυτό πάει δικαιωματικά στον Μανώλη Σιώπη.

Φέτος ο 21χρονος μέσος έχει πάρει την ευκαιρία από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και μπορούμε να πούμε ότι την έχει αρπάξει από τα... μαλλιά.

Έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις, με διαρκές τρέξιμο στον χώρο της μεσαίας γραμμής και δείχνει να ανεβαίνει συνεχώς.

Σε μία σειρά παιχνιδιών με αρκετούς πρωταγωνιστές στον Πανιώνιο, ο νεαρός χαφ παίρνει το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη.

Φυσικά πολλοί είναι οι κυανέρυθροι ποδοσφαιριστές που έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν και θα υπάρξουν ανάλογα θέματα για όλους...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια