Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική «τεσσάρα» σε Ολυμπιακό

Την εξαιρετική του αγωνιστική κατάσταση απέδειξε ξανά ο Πανιώνιος, που επικράτησε του Ολυμπιακού με 4-2, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθ...

Την εξαιρετική του αγωνιστική κατάσταση απέδειξε ξανά ο Πανιώνιος, που επικράτησε του Ολυμπιακού με 4-2, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Ρέντη.

Οι κυανέρυθροι, μετά την εντυπωσιακή τους νίκη επί του Παναιτωλικού, έδειξαν πολύ καλά δείγματα γραφής και στο δυνατό φιλικό παιχνίδι που έδωσαν κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αρκετούς παίκτες που έως τώρα δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα και σίγουρα θα έμεινε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα που είδε.

Ο Ιστορικός στην μεγαλύτερη διάρκεια είχε τον έλεγχο του αγώνα, κερδίζοντας την μάχη της μεσαίας γραμμής, ενώ και επιθετικά έδειξε η ομάδα πως πλέον μπορεί να βγάζει φάσεις και να πετυχαίνει γκολ.

Άλλωστε τα τέσσερα τέρματα κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως Ολυμπιακός, έστω και σε φιλικό ματς, δείχνει πως ο Πανιώνιος βγάζει πλέον αυτοματισμούς στο κομμάτι της επίθεσης και φυσικά η ποιότητα των ποδοσφαιριστών αρχίζει να φαίνεται.

O Καρίμ Ανσαριφάρντ πέτυχε δύο γκολ, ενώ από ένα σημείωσαν οι Χαλκιαδάκης, Βιγιάλμπα. Ο Μασούρας ήταν εξαιρετικός στο δημιουργικό κομμάτι, έχοντας τρεις ασιστ. Για τον Ολυμπιακό σκόραραν οι Ιντέγε, Φουστέρ.

Η αρχική ενδεκάδα του Πανιωνίου: Διούδης, Τασουλής, Αργυρόπουλος, Πατσατζόγλου, Χατζηισαϊας, Μητρόπουλος, Καθάριος, Μασούρας, Ανσαριφάρντ, Χαλκιαδάκης, Βιγιάλμπα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κόρμπος, Καραμάνος, Β. Βλάχος, Κ. Βλάχος, Πολίμος, Μπακασέτας, Μπλέτσας, Ποζατζίδης, Γιαννιώτης.

Οι Μπουμάλ, Οικονόμου, Παπαδόπουλος, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ απουσίασαν οι διεθνείς Σιώπης, Ρισβάνης, Ντουρμισάι.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια