Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στον δρόμο των επιτυχιών...

Να συνεχίσει να βρίσκεται στον δρόμο των... επιτυχιών θα επιδιώξει ο Πανιώνιος στο σημερινό (17/10, 18:15) παιχνίδι με την Καλλονή στη Νέ...

Να συνεχίσει να βρίσκεται στον δρόμο των... επιτυχιών θα επιδιώξει ο Πανιώνιος στο σημερινό (17/10, 18:15) παιχνίδι με την Καλλονή στη Νέα Σμύρνη, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Ουζουνίδη προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και με καλή ψυχολογία, αλλά και εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, θέλει να φτάσει σε ένα ακόμη επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός του Ιστορικού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σπύρου Ρισβάνη που έχει υποστεί γαστρεντερίτιδα, ενώ ο Βαγγέλης Οικονόμου θα αγωνιστεί κανονικά αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας:
Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Ποζατζίδης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Β. Βλάχος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Πατσατζόγλου.

Να σημειωθεί πως οι άνθρωποι του Πανιωνίου περιμένουν πολύ κόσμο στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, καθώς η ομάδα πάει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα, ενώ και οι καιρικές συνθήκες δείχνουν πως θα είναι ιδιαίτερα καλές.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια