Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπουμάλ: «Σημαντική νίκη»

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη επί του Λεβαδειακού ο Ολιβιέ Μπουμάλ. Ο πρωταγωνιστής του Ιστορικού, με ένα γκολ και μία ασιστ, μιλώντας ...

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη επί του Λεβαδειακού ο Ολιβιέ Μπουμάλ.

Ο πρωταγωνιστής του Ιστορικού, με ένα γκολ και μία ασιστ, μιλώντας στην κάμερα της Nova, τόνισε αναλυτικά:

Για τη νίκη: «Θέλω να συγχαρώ τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου και όλους στην ομάδα για τη νίκη που πετύχαμε. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη».

Για την αντίδραση της ομάδας μετά από την ήττα από την Βέροια: «Δουλέψαμε σκληρά στο παιχνίδι και πετύχαμε τον στόχο μας, σύμφωνα με αυτά που μας είπε ο προπονητής μας. Είναι σημαντική η νίκη και για τον κόσμο μας».

Για την πρώτη νίκη της ομάδας στη Λιβαδειά: «Δεν γνώριζα αυτή την προϊστορία. Δεν έχει σημασία όμως αυτό. Εμείς παίξαμε για να πάρουμε τη νίκη και να παραμείνουμε κοντά στις υψηλές θέσεις. Σημαντική νίκη για την συνέχεια».

Για την απόδοση του ίδιου:«Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο της ομάδας μου. Για μένα δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος. Σημασία έχει να προετοιμάζομαι καλά για το κάθε παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε».

-Καραμάνος: «Αντρίκια νίκη...»

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια