Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο Πανιώνιος παραμένει… Πανιώνιος»

Για την στήριξη του κόσμου, για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και για την δική του παρουσία στην ομάδα μίλησε ο Γιώργος Τσιάκος. Ανα...

Για την στήριξη του κόσμου, για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και για την δική του παρουσία στην ομάδα μίλησε ο Γιώργος Τσιάκος.

Αναλυτικά όσα είπε ο σέντερ του Πανιωνίου στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

Ενθουσιασμένος με τη στήριξη του κόσμου του Πανιωνίου στην επανεκκίνηση της ομάδας από τη Β’ Εθνική δηλώνει ο Γιώργος Τσιάκος θέτοντας σαν στόχο την άμεση επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει.

-Πώς έζησες τον αγώνα της Κυριακής, με 1.500 φιλάθλους στο κλειστό της Νέας Σμύρνης για τον αγώνα με την ομάδα του Παπάγου;
«Ήταν κάτι εντυπωσιακό. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός και είχε καθοριστική συμβολή στο να φτάσουμε στη νίκη. Ο Πανιώνιος είναι μια μεγάλη ομάδα, με τεράστια ιστορία και ήταν ένα ντέρμπι από τα παλιά. Μπορεί να αγωνιζόμαστε στη Β’ Εθνική, αλλά ο Πανιώνιος παραμένει… Πανιώνιος».

-Σίγουρα περιμένετε ανάλογη στήριξη και στη συνέχεια…
«Ασφαλώς, θέλουμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας. Είναι μεγάλη δύναμη για μας. Οι φίλαθλοί μας δείχνουν να έχουν αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση κι εμάς και ελπίζουμε να είναι κοντά μας, γιατί είμαστε μόνο στην αρχή ενός μαραθωνίου».

-Ο δικός σου ρόλος στην ομάδα μοιάζει με ενός προπονητή εντός γηπέδου;
«Η ομάδα μας είναι πολύ νεανική και είμαστε τρεις πιο έμπειροι παίκτες, ο Μίχαλος, ο Κόκκαλης κι εγώ. Πέρα από το να βοηθήσουμε την ομάδα αγωνιστικά, προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στα ταλαντούχα παιδιά που έχει ο Πανιώνιος».

-Φαίνεται πως έχεις εξειδικευτεί σε τέτοιους ρόλους σε μεγάλες ομάδες που περνούν δυσκολίες…
«Κάπως έτσι είναι. Παλιότερα ήμουν στον ΠΑΟΚ σε μια δύσκολη για την ομάδα εποχή στην Α1, μετά στην ΑΕΚ στην Α2 και τώρα για πρώτη φορά στη Β’ Εθνική με τον Πανιώνιο. Είναι τιμή μου να βοηθώ τέτοιες μεγάλες ομάδες, όταν μου ζητείται και προσπαθώ με την εμπειρία μου να προσφέρω ό,τι μπορώ για να επιτρέψουν εκεί που αξίζουν».

-Ο Πανιώνιος πότε θα επιστρέψει εκεί που αξίζει; Είναι η άνοδος στην Α2 αυτοσκοπός για φέτος;
«Η Β’ Εθνική είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Λίγες μέρες πριν αρχίσει η σεζόν δεν ξέραμε πού θα αγωνιζόταν η ομάδα, αλλά όταν αγωνίζεσαι σε μια ομάδα σαν τον Πανιώνιο ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος. Θέλουμε να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει όσο συντομότερα γίνεται. Χρειάζεται όμως σκληρή δουλειά και να πάμε βήμα-βήμα για να τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια