Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κανείς δεν ξεχνάει τον Μάκη Δενδρινό

Δεν θρηνεί μόνο η οικογένεια του Πανιωνίου τον χαμό του Μάκη Δενδρινού, αλλά και ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ. Δείτε παρακάτω τις σχετι...

Δεν θρηνεί μόνο η οικογένεια του Πανιωνίου τον χαμό του Μάκη Δενδρινού, αλλά και ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές συλλυπητήριες ανακοινώσεις, εκτός φυσικά από του Πανιωνίου. Ανακοίνωση και από τον ΣΕΠΚ. Ενός λεπτού σιγή στην 3η αγωνιστική.

Αναλυτικά:

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής ανέφερε: "Ένας από τους σημαντικότερους αθλητές και προπονητές που υπηρέτησαν με ήθος και συνέπεια το ελληνικό μπάσκετ δεν είναι πια κοντά μας. Ο Μάκης Δενδρινός έχασε τη "μάχη" που έδινε τους τελευταίους μήνες για να κρατηθεί στη ζωή, μετά το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη, σκορπώντας θλίψη στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Το ελληνικό μπάσκετ θρηνεί για το θάνατο του Μάκη Δενδρινού σε ηλικία 65 ετών και ύστερα από τρίμηνη «μάχη» επιβίωσης που έδωσε, μετά από οξύ έμφραγμα που υπέστη τον προηγούμενο Ιούνιο.

Ο Μάκης Δενδρινός είχε διατελέσει δεύτερος προπονητής στην Εθνική Ανδρών στην διετία 1992-94 και εν συνεχεία ανέλαβε την θέση του πρώτου προπονητή, καθοδηγώντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του ΄94 (Τορόντο, 4η θέση), στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του ’95 (Αθήνα, 4η θέση) και στην πρώτη συμμετοχή της Εθνικής σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το ’96 (Ατλάντα, 5η θέση).

Η διοίκηση της ΕΟΚ εκφράζει την οδύνη της και συλλυπείται θερμά την σύζυγο του και στα δυο παιδιά του, ενώ θα καταθέσει στεφάνι στην νεκρώσιμο ακολουθία που θα τελεσθεί την Τετάρτη (21/10), στις 11.30 στο Νεκροταφείο του Βύρωνα».

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

To Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Γιώργος Χαλβατζάκης εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Μάκη Δενδρινού και τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του. Ο Μάκης Δενδρινός ήταν από τις κορυφαίες μορφές του ελληνικού μπάσκετ τα τελευταία 50 χρόνια και θα τον θυμόμαστε πάντα όχι μόνο για την προσφορά του στο άθλημα μας αλλά και για το ήθος του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Μάκη Δενδρινού πριν από τις αναμετρήσεις της προσεχούς (3ης) αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μάκη Δενδρινού.

Ένας εργάτης του μπάσκετ δεν είναι πια μαζί μας αφήνοντας ένα τεράστιο κενό.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού Ρόδου:

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για το θάνατο του Μάκη Δενδρινού και ταυτόχρονα τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η συνεργασία μας το 2014 ήταν σύντομη αλλά αποτελεσματική, και ο Μάκης απέδειξε πως ήταν ένας άνθρωπος που τον διέκρινε το ήθος και ο επαγγελματισμός.

Η απώλεια του Μάκη Δενδρινού είναι τεράστια για όλο το ελληνικό μπάσκετ, στο οποίο πρόσφερε σχεδόν όλη του ζωή, τόσο σε συλλόγους όσο και στην Εθνική ομάδα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει φίλε Μάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ:

«Εδώ και σχεδόν τέσσερις μήνες ο Μάκης Δενδρινός έδινε αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή μετά από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου που είχε υποστεί. Ο 65χρονος προπονητής, ο οποίος νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Διατέλεσε ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας για μια διετία, οδηγώντας την "επίσημη αγαπημένη" σε σημαντικές διακρίσεις όπως η 4η θέση στο Μουντομπάσκετ του 1994 στο Τορόντο, την 4η θέση στο Eurobasket του 1995 στην Αθήνα και την 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996.

Υπήρξε, παράλληλα, ο δημιουργός της μεγάλης ομάδας του Πανιωνίου που έφτασε ως και την 3η θέση πίσω από τον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Ακόμη εργάστηκε στο Παγκράτι, στον Ολυμπιακό, στη Δάφνη, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως τεχνικός διευθυντής στον Γκυζιακό.

Η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης στις 11.30 στο Νεκροταφείο του Βύρωνα.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΚ επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μάκη Δενδρινού, τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά. Υπήρξε ένα εξαίρετο μέλος του Συνδέσμου κι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τους Έλληνες προπονητές. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του "εργάτη" του ελληνικού μπάσκετ, Μάκη Δενδρινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια