Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Περιμένω καλό πρόσωπο από την ομάδα»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για το παιχνίδι του Πανιωνίου με την Καλλονή και υποστήριξε πως το ζητούμενο για τους «κυανέρυθρους» είναι να...

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για το παιχνίδι του Πανιωνίου με την Καλλονή και υποστήριξε πως το ζητούμενο για τους «κυανέρυθρους» είναι να δείξουν υπομονή και διάθεση προκειμένου να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

«Καλό μας έκανε η διακοπή. Είχαμε χρόνο να κάνουμε συνεργασίες, θα είμαστε καλύτεροι επιθετικά καθώς χρειαζόμαστε χρόνο για να βρεθούμε επιθετικά. Είναι συγκεντρωμένα τα παιδιά. Θα είμαστε χαζοί αν επαναλάβουμε το ίδιο λάθος που κάναμε μετά τη νίκη με ΠΑΟ. Θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Τα παιδιά έχουν καταλάβει πως για να έχει αντίκρυσμα η νίκη επί του Παναιτωλικού θα πρέπει να δώσουμε συνέχεια.

Ο αντίπαλος έχει δυνατά παιδιά στην άμυνα και γρήγορους μεσοεπιθετικούς. Θα πρέπει να έχουμε ισορροπία ως ομάδα και να πιέσουμε τον αντίπαλο. Περιμένω να δω ένα καλό πρόσωπο από την ομάδα μας. Είναι ένα παιχνίδι που θέλει υπομονή, δεν μπορούμε να είμαστε ανεξέλεγκτοι επιθετικά. Χρειάζεται να έχουμε υπομονή και διάθεση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Πανιωνίου στην κάμερα της Nova.


Δεν υπάρχουν σχόλια