Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ Αγ. Δημητρίου

 Αντιπροσωπεία των παικτών του Πανιωνίου, αποτελούμενη από τους Νίκο Παπαδόπουλο, Τάσο Μπακασέτα και Καρίμ Ανσαριφάρντ, επισκέφτηκε την ...

 Αντιπροσωπεία των παικτών του Πανιωνίου, αποτελούμενη από τους Νίκο Παπαδόπουλο, Τάσο Μπακασέτα και Καρίμ Ανσαριφάρντ, επισκέφτηκε την Πέμπτη το πρωί το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Αγίου Δημητρίου.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της οργάνωσης από την κυανέρυθρη ΠΑΕ της μαθητικής κερκίδας και της πρόσκλησης των μαθητών του ΕΕΕΕΚ στον αγώνα με την Βέροια.


Οι ποδοσφαιριστές  συνοδευόμενοι από τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Εισιτηρίων Σωτήρη Κοκκώνη και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας Γιώργο Μπιτσικώκο, παρέδωσαν στα παιδιά αναμνηστικά δώρα και στην διεύθυνση του σχολείου τις προσκλήσεις προκειμένου να μοιραστούν στους μαθητές για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής.

Φυσικά οι παίκτες έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους μαθητές, οι οποίοι και έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους, αλλά και να αποσπάσουν τα απαραίτητα αυτόγραφα.

Απαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον αγώνα της Κυριακής, με την ελπίδα ότι θα πανηγυρίσουν όλοι μαζί μια ακόμα νίκη του Ιστορικού στο φετινό πρωτάθλημα


.Η σημερινή επίσκεψη αποτελεί την απαρχή των ενεργειών της ΠΑΕ, προκειμένου σε κάθε αγώνα, η νεολαία της Νέας Σμύρνης, αλλά και των γύρω περιοχών να αποκτήσει πρόσβαση στο στάδιο της πόλης και να παρακολουθεί τα παιχνίδια των "κυανέρυθρων".

Για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί ανάλογη επίσκεψη στο 3ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια