Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τιμωρία» στις καθυστερήσεις!

Ο Ιστορικός αν και ήταν ανώτερος γνώρισε την ήττα με 0-1 από την Βέροια στη Νέα Σμύρνη, με γκολ του Ναζλίδη στις καθυστερήσεις του αγώνα....

Ο Ιστορικός αν και ήταν ανώτερος γνώρισε την ήττα με 0-1 από την Βέροια στη Νέα Σμύρνη, με γκολ του Ναζλίδη στις καθυστερήσεις του αγώνα. 

Οι κυανέρυθροι ήταν καλύτεροι, όμως δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν την ανωτερότητα τους σε γκολ, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η τυχερή Βέροια στις καθυστερήσεις και ενώ δεν είχε απειλήσει καθόλου την εστία του Παπαδόπουλου –σχεδόν- σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Έτσι, ο Πανιώνιος έμεινε στους 13 βαθμούς στην βαθμολογία του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Το παιχνίδι 

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη προσπαθούσε -κυρίως- με τους Μπακασέτα, Μπουμάλ και Καραμάνο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, ενώ ο Ανσαριφάρντ αρκετές φορές έβγαινε από την περιοχή για να βοηθήσει στην ανάπτυξη της ομάδας.

 Στο 14ο λεπτό ο Μπακασέτας με μία έξυπνη «λόμπα» λίγο έλειψε να «κρεμάσει» τον Πέρεζ, όμως ο τερματοφύλακας της Βέροιας κατάφερε να διώξει σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Οικονόμου έκανε την κεφαλιά, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων όμως να μπλοκάρει την μπάλα.

 Σε γενικές γραμμές οι κυανέρυθροι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, όμως δύσκολα μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις προς την εστία του Πέρεζ.

Στο 37’ ο Σιώπης δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση με το σουτ που επιχείρησε να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Βέροιας. Στο τέλος του ημιχρόνου ο Ιστορικός έχασε την καλύτερη του ευκαιρία. Ο Καραμάνος με προσωπική ενέργεια απέφυγε τον αντίπαλο του, όμως το συρτό σουτ που έκανε έξω από την περιοχή πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Ο Πανιώνιος στο 53’, μετά από όμορφη ομαδική ενέργεια, απείλησε την Βέροια, με το σουτ του Μπακασέτα, μέσα από την περιοχή, να σταματάει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 65’ ήταν η σειρά του Μπουμάλ να φτάσει κοντά στο γκολ, όμως το σουτ μέσα από την περιοχή έδιωξε με δυσκολία ο γκολκίπερ της Βέροιας. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τους παίκτες της Βέροιας να «παγώνουν» το ματς και τον Πανιώνιο να προσπαθεί να «χτυπήσει» κυρίως από τα πλάγια.

Στο 82’ ο Ιστορικός απείλησε με κεφαλιά του Χατζηισαϊα, με την μπάλα όμως να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι συνεχώς καθυστερούσαν όσο μπορούσαν προκειμένου να περάσει ο χρόνος και να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τελικά, κόντρα στην εικόνα του αγώνα, η Βέροια ευτύχισε να σκοράρει και να κλέψει το «διπλό». Σκόρερ των φιλοξενούμενων ήταν ο Ναζλίδης, με προβολή μέσα από την μικρή περιοχή.

 Άτυχο αποτέλεσμα για τον Ιστορικό σε ένα ματς, όπου η Βέροια ουσιαστικά δεν απείλησε σε κανένα σημείο του 90λεπτου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Χατζηισαϊας, Τασουλής, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπακασέτας (79’ Χαλκιαδάκης), Μπουμάλ, Καραμάνος (67’ Βιγιάλμπα), Ανσαριφάρντ

 ΒΕΡΟΙΑ: Πέρεζ, Μαλόν, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Εντζεγκέλε, Ιμπραχίμ, Βεργώνης (43’ Μαραγκός), Νέτο (87’ Μαγέφσκι), Αμπντούν (59’ Γιουσούφ), Ναζλίδης, Κόλα

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια