Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Προσεκτικοί και έξυπνοι»

Να παρουσιαστούν προσεκτικοί και έξυπνοι περιμένει από τους παίκτες του ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο εντός έδρας παιχνίδι με την Βέροια στη Ν...

Να παρουσιαστούν προσεκτικοί και έξυπνοι περιμένει από τους παίκτες του ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο εντός έδρας παιχνίδι με την Βέροια στη Νέα Σμύρνη 25/10, 17:15).

Ο 47χρονος τεχνικός του Ιστορικού τόνισε ότι αν η ομάδα εμφανιστεί όπως την περιμένει θα νικήσει, ωστόσο δεν είναι εύκολο να κάνει σερί πετυχημένων αποτελεσμάτων.

Παράλληλα, έδειξε την ικανοποίηση του για την γρήγορη ενσωμάτωση των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν τις τελευταίες ημέρες του μεταγραφικής περιόδου.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ματς με τη Βέροια: «Παίζουμε με έναν δύσκολο αντίπαλο και δεν είναι τυχαίο ότι έχει πάρει επτά βαθμούς στα εκτός έδρας παιχνίδια. Σημαίνει ότι υπάρχει ικανότητα και ποιότητα στον αντίπαλο. Οπότε, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και πολύ έξυπνοι ως προς τον τρόπο που θα παίξουμε. Η Βέροια είναι ομάδα που δεν πρέπει να της δώσεις πολύ χώρο, έχει πολύ καλούς παίκτες μεσοεπιθετικά και θα κοιτάξουμε να το προσεγγίσουμε καλά από άποψη τακτικής και ελπίζω να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού».

-τη γρήγορη ενσωμάτωση των νέων ποδοσφαιριστών: «Σίγουρα εγώ έλεγα ότι οι παίκτες που ήρθαν θα χρειαζόντουσαν λίγο πιο πολύ χρόνο, λόγω φυσικής κατάστασης και από άποψη ετοιμότητας. Δεν μπορούσαμε να το προσδιορίσουμε, αλλά το καλό είναι ότι έχουν ανταποκριθεί και έχουν έρθει κοντά μας πιο γρήγορα και αυτό είναι θετικό. Νομίζω ότι φαίνεται αυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα παιδιά που μπαίνουν μέσα, είτε ξεκινούν, βοηθάνε και αυτό είναι θετικό. Η επιθετική ανάπτυξη είναι ένα κομμάτι που μας έλειπε στην προετοιμασία. Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι καλά, είναι όλοι οι παίκτες στη διάθεση μας. Οπότε, είναι πιο εύκολο για μένα να επιλέξω τους έντεκα και το ποιους θα κάνω αλλαγή».

-τις δυνατότητες της Βέροιας: «Πρέπει να σκεφτούμε ότι τα παιχνίδια στην έδρα τους ήταν πολύ δύσκολα. Παίξανε με την ΑΕΚ, τον Ατρόμητο, τον ΠΑΟΚ και με τον ΠΑΣ. Δεν ήταν εύκολα. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να κοιτάξουμε το πώς θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στο παιχνίδι και από ψυχολογικής πλευράς. Το έχω ξαναπεί δεν είναι εύκολο να κάνει αυτή η ομάδα συνεχόμενες νίκες και τα παιδιά να συνηθίσουν σε αυτήν τη δημοσιότητα που έχει στο τελευταίο χρονικό διάστημα. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει πιστεύω ότι θα νικήσουμε».

-τις πολύ καλές σχέσεις που έχει με το τεχνικό τιμ της Βέροιας: «Και ο προπονητής και ο βοηθός είναι πολύ φίλοι. Εύχομαι να έχουν καλή σεζόν. Από εκεί και πέρα θέλω να κερδίσει η ομάδα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια