Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στατιστικά που προέκυψαν...

Πανιώνιος - Καλλονή 2-0: Στατιστικά που προέκυψαν... * Ο Πανιώνιος πέτυχε την πρώτη του νίκη έναντι της Καλλονής σε επίπεδο πρωταθλήματ...

Πανιώνιος - Καλλονή 2-0: Στατιστικά που προέκυψαν...

* Ο Πανιώνιος πέτυχε την πρώτη του νίκη έναντι της Καλλονής σε επίπεδο πρωταθλήματος μετά τις 4 πρώτες ανεπιτυχείς προσπάθειες σε Νέα Σμύρνη, Μυτιλήνη & Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκαν οι εν λόγω αναμετρήσεις.

* Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Ιστορικός κατάφερε να σπάσει ένα αρνητικό σερί που τον ακολουθούσε επί σειρά ετών στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τελευταία φορά που έφυγε νικητής από το γήπεδο στα πλαίσια της 7ης στροφής ήταν στις 18/10/2009 όταν και πέτυχε σπουδαίο διπλό (0-2) επί του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

* Για 2η φορά στη σύγχρονη ιστορία του, ο Πανιώνιος έχει βαθμολογική συγκομιδή 13 βαθμών μετά την ολοκλήρωση των 7 πρώτων αγωνιστικών. Κάτι αντίστοιχο συνέβη επίσης και στο ξεκίνημα της σεζόν 2002/2003 όταν με τα ίδια ακριβώς αποτέλεσματα (4 νίκες, 1 ισοπαλία & 2 ήττες), είχε καταλάβει την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπως και τώρα δηλαδή.

* Η Καλλονή παραμένει μέχρι και σήμερα η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς να έχει πετύχει γκολ ως φιλοξενούμενη. Πιο συγκεκριμένα, ηττήθηκε με 4-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στις 30/8/2015, έμεινε στη λευκή ισοπαλία στη Κομοτηνή με τον Πανθρακικό στις 22/9/2015 & γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο με 2-0 στις 17/10/2015. Επίσης, η ομάδα της Μυτιλήνης αγνοεί την εκτός έδρας νίκη από τις 8/11/2014 και για 16 συνεχόμενα ματς, όπου έχει γνωρίσει 11 ήττες & έχει αποσπάσει 5 ισοπαλίες.

* Από την πλευρά τους, οι κυανέρυθροι διατήρησαν ''απόρθητο φρούριο'' τη Νέα Σμύρνη για 18ο συνεχόμενο παιχνίδι, με απολογισμό 11 νίκες & 7 ισοπαλίες.

Επιμέλεια: Νίκος Τσιάπης 

Δεν υπάρχουν σχόλια