Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Γιώργος Ψύχος στον Πανιώνιο

Η ανδρική ομάδα του Πανιωνίου ενισχύεται ακόμη περισσότερο με τη προσθήκη ενός ακόμη παίκτη στο δυναμικό της. Πρόκειται για τον έμπειρο ...

Η ανδρική ομάδα του Πανιωνίου ενισχύεται ακόμη περισσότερο με τη προσθήκη ενός ακόμη παίκτη στο δυναμικό της. Πρόκειται για τον έμπειρο και έναν από τους καλύτερους αμυντικούς όλων των εποχών που έχουν παίξει στις ελληνικές πισίνες, τον Γιώργο Ψύχο.

Ο Γιώργος υπήρξε και στο παρελθόν παίκτης του Πανιωνίου και ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν φορέσει το σκουφάκι των πανθήρων. Ξεκίνησε να παίζει πόλο στη Βουλιαγμένη, υπήρξε μέλος της θρυλικής ομάδας του ΝΟΒ που κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελούχων το 1997, όπως επίσης υπήρξε μέλος και της άλλης θρυλικής ομάδας του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ευρώπης και Super Cup το 2001.
Έχει κατακτήσει 9 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα Ελλάδος με Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό. Ένα Kύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης και Super Cup με τον Ολυμπιακό το 2001. Ένα Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης με τη Βουλιαγμένη το 1997.
Με την Εθνική ομάδα έχει κατακτήσει τη 3η θέση στο Ευρωπαϊκό Εφήβων, 4η Θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων, 6η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα και 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια