Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με τον κόσμο στο πλευρό του

Ιδιαίτερα αυξημένη αναμένεται να είναι η προσέλευση του κόσμου του Πανιωνίου στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (17/10) με την Καλλονή...

Ιδιαίτερα αυξημένη αναμένεται να είναι η προσέλευση του κόσμου του Πανιωνίου στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (17/10) με την Καλλονή.

Οι φίλαθλοι του Ιστορικού είναι σαφώς ευχαριστημένοι από την έως τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και όπως όλα δείχνουν το γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα έχει πολύ κόσμο στο ματς με τον σύλλογο της Λέσβου.

Με σχετική ανακοίνωση της η ΠΑΕ ενημέρωσε για τα εισιτήρια του αγώνα:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως στο παιχνίδι με την Καλλονή που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, όλοι οι αθλητές των ακαδημιών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ μέχρι 15 ετών, καθώς και οι μαθητές των σχολείων της Νέας Σμύρνης (έως 15 ετών), θα εισέλθουν δωρεάν, με την επίδειξη της αθλητικής ή μαθητικής τους ταυτότητας. Η είσοδός τους θα γίνει από τη Θύρα 2, τμήμα της οποίας θα απαρτίζει την μαθητική κερκίδα.

Στο μεταξύ, από την Παρασκευή στις 12.00 και το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Σαββάτου. Το εκδοτήριο θα είναι ανοικτό μέχρι τις 20.00. Το Σάββατο (ημέρα του αγώνα) θα λειτουργήσει από τις 10.00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης. Επίσης το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη, θα είναι ανοικτό το Σάββατο από τις 12.00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων: Θύρα 2: 10 ευρώ. Θύρα 3: 10 ευρώ. Θύρες 4 και 7: 15 ευρώ. Θύρα 5/6 Α και Γ: 25 ευρώ. Θύρα 5/6 Β: 50 ευρώ. VVIP: 70 Ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου, απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας, αλλά και του ΑΜΚΑ.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να αγοράσουν τα εισιτήριά τους το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να αποφευχθούν οι ουρές και η καθυστέρηση στα εκδοτήρια. Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ σας καλεί το Σάββατο στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, προκειμένου όλοι μαζί να ενισχύσουμε τις προσπάθειες των προπονητών και των ποδοσφαιριστών για την κατάκτηση μιας ακόμα νίκης στο φετινό πρωτάθλημα. Όλοι στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια