Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν τον ήθελε...

Την εντός έδρας ήττα με 4-2 γνώρισε από την Καλλονή η Κ20 του Πανιωνίου. Η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη είχε την κατοχή της μπάλας σχεδό...

Την εντός έδρας ήττα με 4-2 γνώρισε από την Καλλονή η Κ20 του Πανιωνίου.

Η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη είχε την κατοχή της μπάλας σχεδόν σε όλο το 90λεπτο, καθώς και τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι, αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0.

Οι κυανέρυθροι προηγήθηκαν με τον Ντουρμισάι στο 3ο λεπτό έπειτα από πάσα του Παναγιωτόπουλου. Στο 25' ο Ντουρμισάι με όμορφη μπαλιά βρήκε τον Κερασίδη στα δεξιά ο οποίος  με αριστερό πλασέ έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 29' σε 2-1 με αυτογκόλ του Μήτκα, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του προσπαθώντας να διώξει.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντουρμισάι με ατομική προσπάθεια βγήκε τετατετ, με τη μπάλα ωστόσο μετά το πλασέ του, να σταματά στο δοκάρι.

Έτσι, ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου έκανε την εμφάνιση του. Στο 34' η Καλλονή ισοφάρισε με ένα γκολ που έμοιαζε με το πρώτο που είχε πετύχει. Ο Μπαστιανός έβγαλε συρτή σέντρα και ο Τζαφέρι έστειλε την μπάλα στο λάθος τέρμα για δεύτερη φορά.

Στο 37' ο Σταυρόπουλος πήρε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι το παιχνίδι που έτσι και αλλιώς πήγαινε στραβά για τον Πανιώνιο έγινε ακόμη πιο δύσκολο.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλεύτηκαν τον παίκτη παραπάνω που είχαν φτάνοντας στην ανατροπή. Αρχικά Στο 40ο λεπτό ο Μόσχος με πλασέ έκανε το 2-3, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 72' έγραψε το τελικό 2-4.

Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 76' καθώς ο Βελετάκης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα έπειτα από μαρκάρισμα στον Κερασίδη, ως τελευταίος παίχτης.

Ο Πανιώνιος ανέβασε ξανά ρυθμούς, όμως ο Βουκελάτος σε δύο καλές στιγμ΄ς που είχε δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ.

Έτσι ο Ιστορικός παρέμεινε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς. Από την άλλη η Καλλονή βρίσκεται στην 11η θέση με 8 βαθμούς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Αστράς, Xhaferi, Πολυχρωνιάδης, Μήτκας, Σταυρόπουλος, Πινιώτης, Κερασίδης, Παναγιωτόπουλος, Ντουρμισάι(74’ Αντωνακόπουλος) , Γκούμας(60’ Βουκελάτος), Καζβιρόπουλος(46’ Βλάχος).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Αρβανίτης, Τοπάλλι, Τριανταφύλλου, Καραγεώργης, Βελετάκης, Στατής, Σφουλλάι (88’ Γιατζιτζόγλου), Τζανεγέλλης (77’ Πεταυράκης), Σοφιάννης (81’ Κυριακού), Μπαστιανός, Μόσχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια