Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ασταμάτητος με «Μπάκα»!

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Τάσο Μπακασέτα ο Ιστορικός επικράτησε με 2-0 χωρίς δυσκολία της Καλλονής στη Νέα Σμύρνη και έφτασε τις 4...


Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Τάσο Μπακασέτα ο Ιστορικός επικράτησε με 2-0 χωρίς δυσκολία της Καλλονής στη Νέα Σμύρνη και έφτασε τις 4 νίκες στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζνίδη ήταν σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλο της και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασε δίκαια στην επικράτηση.

Σκόρερ και των δύο τερμάτων χρίστηκε ο «Μπάκα», ο οποίος πλέον έχει πετύχει πέντε γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και είναι ο πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου.

Εκτός από τα γκολ ο Ιστορικός είχε αρκετές ακόμα ευκαιρίες, ενώ τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά είχε άριστη λειτουργία.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας ως στόχο να πιέσει τον αντίπαλο του και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ.

Μουμάλ και Βιγιάλμπα ήταν ιδιαίτερα ορεξάτοι, έπαιρναν συνεχώς πρωτοβουλίες και προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα της Καλλονής.

Η κυριαρχία του Ιστορικού απέφερε καρπούς στο 12ο λεπτό. Ο Καραμάνος έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, έδωσε την ασιστ στον Μπακασέτα, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ο Πανιώνιος και στα επόμενα λεπτά διατήρησε την ανωτερότητα του στο γήπεδο, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, με την Καλλονή μετά το 25λεπτο να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 34’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα, ο Χατζηισαϊας έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα όμως να περνάει άουτ.

Ο Ιστορικός είχε μία ακόμη καλή στιγμή στο 41’, όταν ο Βιγιάλμπα έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Χογκ να πέφτει και να διώχνει την μπάλα με δυσκολία.

Οι κυανέρυθροι δεν κατέβαζαν ρυθμούς και δύο λεπτά αργότερα απείλησαν ξανά την εστία του Χογκ. Ο Μπουμάλ έκανε όμορφη ενέργεια και σουτ, με την μπάλα όμως να περνάει δίπλα από αριστερό κάθετο δοκάρι.

Τελικό το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Πανιώνιος έδωσε χώρο στην Καλλονή, με την αμυντική λειτουργία της ομάδας πάντως να λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Στο 59’ ο Μπουμάλ προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Χογκ, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.


Στη συνέχεια ο Ιστορικός ανέβασε εκ νέου την απόδοση του και στο 68’ μπόρεσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Ο Μπακασέτας, μετά από σέντρα του Μασούρα, κατέβασε όμορφα την μπάλα και με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Να σημειωθεί πως αυτό ήτα το 5ο γκολ του Τάσου Μπακασέτα στο φετινό πρωτάθλημα.

Αυτό το τέρμα, όπως ήταν φυσιολογικό, έδιωξε το όποιο άγχος υπήρχε στην ομάδα , με τους παίκτες του Ουζουνίδη να παίζουν πιο ελεύθερα στα επόμενα λεπτά.

Οι κυανέρυθροι απείλησαν ξανά με τους Κόρμπο, Οικονόμου, οι προσπάθειες των οποίων όμως δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Στο 86’ ο Πανιώνιος έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία και για τρίτο τέρμα. Ο Μπουμάλ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Χογκ να είναι εκτός θέσης, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Καλλονή είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Γεωργίου, στην ουσιαστικά μοναδική καλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο ματς.

Το 2-0 έμεινε έως το τέλος και οι παίκτες του Πανιωνίου γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους τους.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Μπουμάλ, Οικονόμου, Μπακασέτας (87’ Χαλκιαδάκης), Χατζηισαΐας, Καραμάνος (66’ λ.τρ. Μασούρας), Βιγιάλμπα (58’ Ανσαριφάρντ), Τασουλής, Βλάχος, Κόρμος, Σιώπης.

Καλλονή (Θαλής Θεοδωρίδης): Χογκ, Αντέτζο, Ούκα, Αναστασιάδης (70’ Γιορέντε), Κρολ, Καλτσάς (54’ Κλαντρόμπσκι), Κεϊτά, Τσαμπούρης, Γεωργίου, Ελλακόπουλος (46’ Μπαργκάν), Μανούσος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια