Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άνετη νίκη για τον Ιστορικό!

Την τρίτη του νίκη σε τέσσερα παιχνίδια πανηγύρισε ο Πανιώνιος, που επικράτησε με 70-54 του Εργοτέλη στο κλειστό της Αρτάκης. Η ο...




Την τρίτη του νίκη σε τέσσερα παιχνίδια πανηγύρισε ο Πανιώνιος, που επικράτησε με 70-54 του Εργοτέλη στο κλειστό της Αρτάκης.

Η ομάδα του Κώστα Σορώτου ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχε τον έλεγχο -ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο- και δίκαια έφτασε στην επικράτηση.

Έτσι ο Ιστορικός έφτασε τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα, έχοντας ως κακή παρένθεση την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Φιλαθλητικό στο Ζωγράφου.

Στο πλευρό των κυανέρυθρων βρέθηκε για μία ακόμη φορά ο κόσμος του συλλόγου, ο οποίος παρά το γεγονός πως η ημέρα ήταν ιδιαίτερη (28η Οκτωβρίου), έδωσε δυναμικότατο «παρών» στο κλειστό.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα οι παίκτες του Πανιωνίου δεν μπήκαν ιδιαίτερα καλά στο παρκέ, παίζοντας κακή άμυνα, ενώ επιθετικά δύσκολα μπορούσαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα.

Ο Εργοτέλης, έχοντας καλύτερα ποσοστά, έκλεισε την περίοδο προηγούμενη με 20-17.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ιστορικός ανέβασε στροφές, βρήκε λύσεις σε άμυνα και επίθεση και έτσι πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ήταν 30-26 για τους κυανέρυθρους.

Στην τρίτη περίοδο οι παίκτες το Σορώτου βελτιώθηκαν ακόμη περισσότερο, ανέβασαν την διαφορά τους από τον Εργοτέλη και μπήκαν σε τροχιά… νίκης. Σκορ δεκαλέπτου 50-41 για τον Πανιώνιο.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο ο Ιστορικός ήταν φανερά απελευθερωμένος από το όποιο άγχος υπήρχε, σταθεροποίησε άμυνα και επίθεση και ανέβασε την υπέρ του διαφορά.

Η ομάδα του Εργοτέλη προσπάθησε να αντιδράσει, όμως οι παίκτες του Πανιωνίου δεν είχαν διάθεση να… ρισκάρουν τη νίκη, έπαιξαν όπως έπρεπε και έφτασαν απόλυτα δίκαια και άνετα στην επιτυχία.

Τελικό σκορ 70-54 για τον Πανιώνιο, ο οποίος πέτυχε την τρίτη του νίκη σε τέσσερα παιχνίδια.

*Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μάκη Δενδρινού.

Δεκάλεπτα: 17-20, 30-26, 50-41, 70-54

Πανιώνιος( Σορώτος): Γαρμπής, Παπαρέγκας 6(2), Βλάχος, Κόκκαλης 8, Ζώρζος 10(2), Μίχαλος 11(3), Φιλιππάκος 10, Μουρίκης, Τσιάκος 16(1), Αναγνωστάκης 7(2), Πρισκομμάτης, Τσουράκης 2

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια