Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το εντυπωσιακό «διπλό» στην Τρίπολη (video)

Ο Πανιώνιος μπορεί να έχει πανηγυρίσει μόνο μία φορά "διπλό" στην Τρίπολη επί του Αστέρα, όμως το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ...

Ο Πανιώνιος μπορεί να έχει πανηγυρίσει μόνο μία φορά "διπλό" στην Τρίπολη επί του Αστέρα, όμως το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ένα από τα ωραιότερα των τελευταίων ετών στην Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι, για την σεζόν 2008.09, είχαν επικρατήσει των "Αρκάδων" με 4-3 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", σε ένα ματς που επιθετικά ο Ιστορικός "πετούσε" φωτιές.

Ο Πανιώνιος είχε βρεθεί αρχικά πίσω στο σκορ, όμως άμεσα κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Βραζιλιάνο Άντερσον Γκονζάγκα και εν συνεχεία να προηγηθεί με τον μεγάλο Αλβάρο Ρεκόμπα.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο δεύτερο ημίχρονο, φέρνοντας το ματς στα ίσια, όμως λίγο αργότερα ξανά ο Ιστορικός πήρε "κεφάλι" στο σκορ με γκολ του Γιώργου Τζαβέλλα.

Η ομάδα της Τρίπολης δεν το έβαλε κάτω και, αφού βρήκε τον απαραίτητο... διάδρομο στην άμυνα του Πανιωνίου, έκανε το 3-3.

Η τελευταία λέξη όμως του αγώνα ήταν κυανέρυθρη. Ο Ιστορικός λίγα λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού μπόρεσε να πάρει τη νίκη, με τον Φανούρη Γουνδουλάκη να πετυχαίνει το "χρυσό" γκολ για το εντυπωσιακό 4-3 του Πανιωνίου.

Η αρχική ενδεκάδα του Πανιωνίου: Ανδριόλας, Ντιαβαρά, Σκούφαλης, Ρεκόμπα, Κοιλιάρας, Άντερσον, Μάκος, Κοντοές, Νικολάου, Τζαβέλλας, Λουρένσο.
Έπαιξαν και οι: Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Μπερτέ.

Δείτε το video με τα γκολ


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια