Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το «ευχαριστώ» στον κόσμο

Το δικό της "ευχαριστώ" προς τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξή στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε η ΠΑΕ Πανιώνιος, μ...

Το δικό της "ευχαριστώ" προς τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξή στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε η ΠΑΕ Πανιώνιος, μέσω δήλωσης του προέδρου Χρήστου Δάρα.

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ θέλει να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες, στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των τελευταίων ημερών και στάθηκε στο πλευρό της διοίκησης, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών, μέσα σε κόσμια πλαίσια, στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Είμαστε πανευτυχείς, καθώς ανήμερα της επετείου των 125 χρόνων ζωής του συλλόγου μας, μπορούμε και γιορτάζουμε με μια μεγάλη νίκη. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε ως διοίκηση, είναι πως θα κάνουμε τα πάντα, προκειμένου ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ να ανακτήσει την θέση που του αρμόζει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο σύλλογος που αποτελεί τον βασικό αιμοδότη όλων των Εθνικών ομάδων της χώρας μας, θα συνεχίσει το έργο του, βαδίζοντας στα χνάρια των προγόνων μας, αλλά και όλων αυτών που με όραμα, ιδανικά και αξίες, τον ίδρυσαν πριν από 125 χρόνια στην Σμύρνη.

Χρόνια πολλά.

Εκ μέρους της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

Ο πρόεδρος Χρήστος Δάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια