Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τι κρατάει και τι... πετάει!

Τα θετικά και τα αρνητικά του Πανιωνίου από την ισόπαλη αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Κρατάμε... *Την αγωνιστική παρουσία του Λεονά...

Τα θετικά και τα αρνητικά του Πανιωνίου από την ισόπαλη αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Κρατάμε...

*Την αγωνιστική παρουσία του Λεονάρντο Βιγιάλμπα. Ο Αργεντινός αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα και όσο περνούσαν τα λεπτά γινόταν όλο και καλύτερος. Έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει σημαντικά στο δημιουργικό κομμάτι.

*Τον Παύλο Μητρόπουλο, ο οποίος επέστρεψε στην ενδεκάδα του Πανιωνίου και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Δυνατός στις "μονομαχίες" του και πολλές σωστές μεταβιβάσεις της μπάλας,ειδικά προς τους πλάγιους επιθετικούς.

*Τον Τάσο Καραμάνο, που άνοιξε λογαριασμό με τα κυανέρυθρα. Ο Έλληνας επιθετικός το ήθελε πολύ το γκολ και το πέτυχε.

*Την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας για 92' λεπτά. Ο Πανθρακικός είχε την κατοχή σε αρκετές περιπτώσεις, όμως δεν έκανε ούτε ευκαιρία (μέχρι την φάση του γκολ).


Πετάμε...

*Την μαζική οπισθοχώρηση της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο.

*Την αδυναμία συγκέντρωσης στην φάση του γκολ. Στο 93' δεν αφήνεις ούτε να βγει τόσο εύκολα μία σέντρα, ούτε φυσικά ο αντίπαλος επιθετικός να κοντρολάρει και να σουτάρει με την άνεση του μέσα στην περιοχή.

*Την απουσία του Γιώργου Μασούρα από την αποστολή. Μετά την αλλαγή του Μπουμάλ και την αναγκαστική αλλαγή του Βιγιάλμπα δεν υπήρχε κάποιος χαφ-εξτρέμ να περάσει στην αγωνιστικό χώρο. Αναγκαστικά σε αυτή τη θέση έπαιξε ο αμυντικογενής Τασουλής.

*Την έλλειψη ευκαιριών. Ο Πανιώνιος εκτός του γκολ δεν μπόρεσε να απειλήσει σημαντικά τον Αθανασιάδη. Μόνο κάποια μακρινά σουτ ανησύχησαν τον αντίπαλο γκολκίπερ.

*Την αντιμετώπιση της διαιτησίας. Ο Καραντώνης σε πολλές περιπτώσεις "χαρίστηκε" στα δυνατά μαρκαρίσματα του Πανθρακικού, ενώ στο φινάλε του αγώνα αγνόησε δύο φορές τις υποδείξεις του επόπτη, δίνοντας την κατοχή της μπάλας στους φιλοξενούμενους!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια