Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κατάληψη στα γραφεία της ΚΑΕ! (photo)

To μέλλον του μπασκετικού Πανιωνίου μοιάζει να είναι πιο αβέβαιο από ποτέ και όπως φαίνεται η τωρινή διοίκηση της ΚΑΕ αδυνατεί να βρει ...

To μέλλον του μπασκετικού Πανιωνίου μοιάζει να είναι πιο αβέβαιο από ποτέ και όπως φαίνεται η τωρινή διοίκηση της ΚΑΕ αδυνατεί να βρει λύση στα προβλήματα.

Οι άσχημες εξελίξεις στην ομάδα όπως είναι λογικό έχουν φέρει έντονο προβληματισμό και οργή στους φίλους του Ιστορικού, οι οποίοι την Πέμπτη (03/09) αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

To μεσημέρι της Πέμπτης λοιπόν, οπαδοί του Πανιωνίου βρέθηκαν στο κλειστό της Αρτάκης και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κατάληψη στα γραφεία της ΚΑΕ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο φυσικά να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση στην οποία έχει έρθει ο σύλλογος.

Αναλυτικά η θέση των οπαδών του Ιστορικού:

"Σήμερα Πέμπτη 3/9 και ώρα 16:00 αποφασίσαμε μία αντιπροσωπεία φιλάθλων - οπαδών του Πανιωνίου να προχωρήσουμε σε κατάληψη των γραφείων της ΚΑΕ.
Καλούμε άμεσα στα υπό κατάληψη γραφεία τους εκπροσώπους της ΚΑΕ, του Ερασιτέχνη και του PBA όπως και κάθε φίλαθλο - παράγοντα που ενδιαφέρεται για το μέλλον της ομάδας.
Απαιτούμε συνάντηση σήμερα στα γραφεία της ΚΑΕ στις 20:00".


Δεν υπάρχουν σχόλια