Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μασούρας: «Πάμε για τη νίκη»

Με στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί στην Τρίπολη ο Πανιώνιος κόντρα στον Αστέρα, σύμφωνα με τον Γιώργο Μασούρα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ι...

Με στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί στην Τρίπολη ο Πανιώνιος κόντρα στον Αστέρα, σύμφωνα με τον Γιώργο Μασούρα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ιστορικού, μιλώντας στην κάμερα της Nova, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα, στην δική του παρουσία στο αρχικό σχήμα και για το ερχόμενο ματς της Αρκαδίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας...

Για το εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα: «"Η ομάδα φαίνεται πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση, το έχει δείξει και στα τρία παιχνίδια. Είμαστε σε καλό μομέντουμ και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε για να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Για το αν μπορεί να πάρουν τα μυαλά τους αέρα: «Δεν φοβάμαι μήπως πάρουν τα μυαλά μας αέρα, ξέρουμε τους εαυτούς μας, τους στόχους μας, την ομάδα και που μπορούμε να φτάσουμε».

Για το γεγονός πως είναι βασικός στα πρώτα παιχνίδια: «Ο προπονητής κάνει τις επιλογές του. Είμαι χαρούμενος για ξεκίνημα που έχω κάνει, δίνω το 100% συνέχεια και θέλω να δικαιώσω τον προπονητή μου που μου δίνει τις ευκαιρίες».

Για το πώς βίωσε τους αγώνες: «Έτυχε να είναι τρία πολύ ωραία παιχνίδια, στο Καραϊσκάκη, στον Ηρακλή και εδώ με τον Παναθηναϊκό.. Είναι εκπληκτικό αυτό που έζησα αυτές τις βδομάδες. Θέλω να συνεχίσω όμως για να βοηθάω την ομάδα μου.

Για το ματς με τον Αστέρα: « Είναι δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Εμείς θα πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την “δύναμη” του αντιπάλου: «Ο Αστέρας έχει και ατομικά καλούς παίκτες, αλλά είναι και συμπαγές σύνολο. Φούντας, Γιάννου και Λανθαρότε είναι επικίνδυνοι. Αν είμαστε εμείς όμως όπως πρέπει δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα».

Για το τι θα έλεγε σε Γιάννου, Φούντα: «Θέλω να πω σε Φούντα και Γιάννου ότι θα πάμε και θα τους κερδίσουμε».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια