Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ναι ρε Πανιωνάρα!

Με γκολ του Τάσου Μπακασέτα στο 33ο λεπτό ο Ιστορικός επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη και πήρε την δεύτερη νίκη του στο φε...

Με γκολ του Τάσου Μπακασέτα στο 33ο λεπτό ο Ιστορικός επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη και πήρε την δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Πανιώνιος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν ανώτερος του αντιπάλου του, χάνοντας και άλλες ευκαιρίες και δίκαια έφτασε στο "τρίποντο".

Εξαιρετική αμυντική λειτουργία από τους παίκτες του Ουζουνίδη, με σωστές επιθετικές ενέργειες.

Περίπου 6.000 φίλοι του Ιστορικού έδωσαν βροντερό "παρών" στις εξέδρες του γηπέδου και στο φινάλε του αγώνα πανηγύρισαν έξαλλα μαζί με τους παίκτες την σημαντικότατη νίκη.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Παναθηναϊκό στο 11’ να δημιουργεί την πρώτη τελική προσπάθεια του αγώνα. Ο Καρέλης έκανε το σουτ, με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει.

Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η «απάντηση» του Πανιωνίου, όμως το σουτ που επιχείρησε ο Κόρμπος πέρασε πάνω από την εστία του Στιλ.

Στο 14’ ήταν η σειρά του Σιώπη να απειλήσει με δυνατό σουτ και αυτή η προσπάθεια του Ιστορικού όμως δεν απέφερε «καρπούς».

Ο ρυθμός του ματς έπεσε αισθητά στη συνέχεια, μέχρι το 30ο λεπτό, όταν ο Ιστορικός έχασε την μεγαλύτερη του ευκαιρία. Ο Οικονόμου έκανε ένα πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ έπεσε στην γωνία του και έδιωξε.

Οι κυανέρυθροι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 33’ ευτύχισαν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ.

Ο Μπακασέτας εκτέλεσε απευθείας ένα μακρινό φάουλ, ο Στιλ δεν αντέδρασε σωστά, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0 του Πανιωνίου.

Ο Ιστορικός συνέχισε δυναμικά και τρία λεπτά αργότερα απείλησε ξανά, με το αδύναμο σουτ του Μασούρα να αποκρούει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Το 1-0 έμεινε έως το τέλος του ημιχρόνου, με τον Πανιώνιο να μπαίνει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα στο σκορ.

O Ιστορικός ξεκίνησε με επιθετική ενέργεια στο δεύτερο μέρος. Ο Μπουμάλ στο 49’ έκανε την ατομική ενέργεια και το σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Οι κυανέρυθροι έλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι, είχαν επιβάλει τον ρυθμό τους και χωρίς δυσκολία διατηρούσαν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Στο 69’ ο Μασούρας επιχείρησε να «κρεμάσει» με μακρινό πλασέ τον Στιλ, όμως ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ δεν μπλόκαρε την μπάλα.

Δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Μασούρας απείλησε την αντίπαλη εστία , με το κοντινό σουτ που έκανε να περνάει πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.

Στο 75’ και ενώ ο ΠΑΟ δεν απειλούσε τον Πανιώνιο, λίγο έλειψε να γίνει η ισοφάριση. Ο Ζέκα έκανε ένα σουτ – κεραυνό έξω από την περιοχή, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός ένα λεπτό πριν το 90’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Καλτσάς έκανε το σουτ στο δεξί «γάμα», με τον Παπαδόπουλο να «απογειώνεται» και να διώχνει σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία ακόμη ευκαιρία στις καθυστερήσεις, με την κεφαλιά του Μπεργκ να περνάει άουτ.

Το 1-0 δεν άλλαξε έως το φινάλε και ο Πανιώνιος, παίκτες, διοίκηση, τεχνικό τιμ και φίλαθλοι πανηγύρισαν μία πολύ σημαντική νίκη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας, Μπακασέτας (90’ Ανσαριφάρντ., Μπουμάλ (86’ λ.τρ. Βιγιάλμπα), Καραμάνος (73’ Μητρόπουλος)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Κουτρουμπής, Αμπέιντ (68’ Νίνης), Λαγός (46’ Μαρινάκης), Μπεργκ, Ζέκα, Καρέλης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Πράνιτς, Πέτριτς (46’ Καλτσάς)

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Αναστόπουλος (Αρκαδίας)
4ος : Στυλιάρας (Αιτ/νιας)
Γήπεδο Νέας Σμύρνης

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια