Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με κόσμο στην Τρίπολη

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι (23/09) με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Τα εισιτήρια...

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι (23/09) με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Τα εισιτήρια του εν λόγω αγώνα θα είναι στην διάθεση των φιλών του Πανιωνίου από την Δευτέρα, ενώ η τιμή τους έχει οριστεί στα 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, ανακοινώνει πως παρέλαβε εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Αστέρα, που θα γίνει στην Τρίπολη την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παραλάβουν εισιτήρια την Δευτέρα και την Τρίτη από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ από τις 10:00 έως και τις 19:00. Απαραίτητος για την αγορά εισιτηρίου είναι ο ΑΜΚΑ, καθώς και η Αστυνομική Ταυτότητα.

Την Τετάρτη θα πωλούνται εισιτήρια έξω από το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, όπου επίσης οι φίλαθλοι θα πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία τους. Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια