Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η «ακτινογραφία» των κυανέρυθρων

O Ιστορικός πήρε σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη και τα panionianea.gr περνούν από... ακτινογραφία την απόδοση των κυ...

O Ιστορικός πήρε σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη και τα panionianea.gr περνούν από... ακτινογραφία την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών.

Του Γιώργου Καρμίρη

Παπαδόπουλος: Ήταν και πάλι άψογος. Στην θέση του όποτε χρειάστηκε να επέμβει, πραγματοποιώντας 1-2 σωτήριες αποκρούσεις.

Βλάχος: Κάλυψε με επιτυχία το κενό του Αργυρόπουλου. Σωστός στις περισσότερες αμυντικές του ενέργειες, ενώ και επιθετικά ανέβηκε και έβγαλε καλές σέντρες.

Οικονόμου: Αγωνίστηκε ξανά στην θέση του αριστερού μπακ και τα πήγε εκ νέου εξαιρετικά. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα, επιθετικά όποτε βρήκε χώρο πήρε ενέργειες.

Χατζηισαϊας: Σε ένα ακόμη ματς πήγε περίφημα στην άμυνα με τον Ρισβάνη. Απροσπέλαστος τόσο στο χαμηλό όσο και στη ψηλό παιχνίδι. Εξαιρετική όλη η αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Ρισβάνης: Πολύ καλή η συνεργασία του με τον Χατζηισαϊα. Προσηλωμένος στην "δουλειά" του, σταθερός, χωρίς λάθη και "βράχος" στο ψηλό παιχνίδι.

Σιώπης: Πραγματικό "μηχανάκι" ο Μανώλης Σιώπης. Πολύ τρέξιμο στον χώρο της μεσαίας γραμμής, δυνατός στις μονομαχίες και γενικότερα πολύ καλό παιχνίδι.

Κόρμπος: Όπως και ο Σιώπης έτσι και ο Κόρμπος έτρεξε πολύ στον αγωνιστικό χώρο και βγήκε κερδισμένος στις περισσότερες μονομαχίες που έδωσε. Μετά την πολύ καλή του εμφάνιση στο Καυτανζόγλειο, ο αρχηγός του Πανιωνίου πρόσθεσε μία ακόμα στο ενεργητικό του.

Μασούρας: Καλό παιχνίδι και από τον Μασούρα. Έδωσε βοήθειες επιθετικά, ενώ και αμυντικά γύρναγε για να καλύπτει τον Οικονόμου.

Μπακασέτας: Ο Ιστορικός έχει σημειώσει δύο τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα και τα δύο από τα πόδια του Μπακασέτα. Ο νεαρός άσος του Πανιωνίου έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν και κόντρα στον ΠΑΟ είχε εξαιρετική παρουσία.

Μπουμάλ: Όπως πάντα είχε πολύ όρεξη στο παιχνίδι του. Έτρεξε την πλευρά του και προσπάθησε να γίνει απειλητικός προς την αντίπαλη εστία με κάποια μακρινά σουτ.

Καραμάνος: Πρώτη φορά ξεκίνησε το βασικό σχήμα και "δούλεψε" πολύ στον αγωνιστικό χώρο. Αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης, έδωσε "μάχες" με την άμυνα του ΠΑΟ και γενικά διεκδίκησε κάθε μπάλα.

Αλλαγές


Μητρόπουλος: Με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο πρόσθεσε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στην μεσαία γραμμή του Πανιωνίου. Είχε σωστές τοποθετήσεις και όπως συνήθως ήταν δυναμικός στο παιχνίδι του.

Βιγιάλμπα: Ντεμπούτο για τον νεαρό Αργεντινό στο πρωτάθλημα. Αγωνίστηκε λίγα λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Ανσαριφάρντ: Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στις καθυστερήσεις του αγώνα και δεν μπορεί να κριθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια