Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Γεμάτο» το ρόστερ

Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος –ως τις 11 Σεπτεμβρίου οι μεταγραφές των ελεύθερων ποδοσφαιριστών- με τον ...

Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος –ως τις 11 Σεπτεμβρίου οι μεταγραφές των ελεύθερων ποδοσφαιριστών- με τον Πανιώνιο να κινείται αρκετά δραστήρια στο θερινό... παζάρι!

Ο Ιστορικός με τις προσθήκες που έκανε μπορούμε να πούμε πως έχει ένα αρκετά "γεμάτο" ρόστερ, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει λύσεις σε κάθε θέση.

Τα panionianea.gr σας παρουσιάζουν τον φετινό Πανιώνιο: 

Τερματοφύλακας: Υπάρχουν δύο ικανοί γκολκίπερ, ο Νίκος Παπαδοπουλος που πέρυσι... με το σπαθί του πήρε την θέση βασικό και ο νεοφερμένος Σωκράτης Διούδης, ο οποίος αποκτήθηκε από την Μπριζ. Την τριάδα έκλεισε ο Γιαννιώτης ,ο οποίος αποκτήθηκε για δύο χρόνια.

Δεξί μπακ: Οι Λεωνίδας Αργυρόπουλος και Βαλεντίνος Βλάχος θα είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που θα πάρουν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να καλύψουν την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα της ομάδας. Αμφότεροι βρίσκονται από την περασμένη περίοδο στον Πανιώνιο και τους γνωρίζει καλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Στην θέση αυτή αγωνίζεται και ο ταλαντούχος Ηλίας Πολίμος που αποκτήθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Αριστερό μπακ: Την θέση του βασικού αριστερού μπακ έχει "καπαρώσει" από πέρυσι ο Χρήστος Τασουλής. Πίσω από τον 24χρονο άσος υπάρχει ο Στέλιος Ποζατζίδης και ο νεοφερμένος Σταύρος Μήτκας. Στην συγκεκριμένη θέση θα δούμε να αγωνίζεται -υπό προϋποθέσεις- και ο Βαγγέλης Οικονόμου.

Κεντρικός αμυντικός: Στην εν λόγω θέση θέση αρκετές και καλές επιλογές για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Οικονόμου, Χατζηισαϊας και Ρισβάνης είναι οι παίκτες που θα στηριχθεί κυρίως ο προπονητής του Ιστορικού, ενώ υπάρχει και ο "νέος" Κωνσταντίνος Βλάχος, αλλά και ο αρχηγός της Κ20 Πινιώτης.

Αμυντικό χαφ: Κατά κύριο λόγο στα αμυντικά χαφ ο κορμός είναι ίδιος με πέρυσι. Κόρμπος, Μητρόπουλος και Σιώπης θα αποτελέσουν τα βασικά στελέχη στον άξονα, ενώ προστέθηκε και ο δυναμικός Πατσατζόγλου (από τα Ψαχνά), όπως και ο Μπλέτσας (από την Ζάκυνθο).

Επιθετικό χαφ - επιτελικός μέσος (10αρι - 8αρι): Για την συγκεκριμένη θέση ή αν θέλετε πίσω από τον επιθετικό, προορίζεται να παίξει φέτος ο Τάσος Μπακασέτας, ενώ μπορεί σαν επιτελικός μέσος να προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο ο Χαλκιαδάκης όσο και ο Καθάριος.

Δεξί χαφ δεξί εξτρέμ: Ο Ολιβιέ Μπουμάλ θα είναι ο βασικός παίκτης σε αυτή τη θέση, ενώ πίσω του υπάρχει ο Νίκος Καθάριος (σαν παίκτης γραμμής). Στα δύο επιθετικά άκρα αγωνίζεται και ο Μασούρας.

Αριστερό χαφ, αριστερά εξτρέμ: Ο Αργεντινός Βιγιάλμπα αποκτήθηκε για την θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού, ενώ και ο Γιώργος Μασούρας φαίνεται πως θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στην εν λόγω θέση. Στα δύο άκρα της επίθεσης θα προσφέρουν βοήθειες και οι Χαλκιαδάκης, Καραμάνος.

Σέντερ φορ: Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και ο Τάσος Καραμάνος θα αναλάβουν το δύσκολο έργο του σκοραρίσματος. Ο Ιρανός φαίνεται πως είναι επιθετικός περιοχής, ενώ ο Έλληνας άσος μπορεί να βοηθήσει παίζοντας και λίγα μέτρα πίσω από την "κορυφή". Στο ρόστερ υπάρχει και ο ιδιαίτερα ταλαντούχος Ντουρμισάι.

Η κυανέρυθρη κίνηση στο μεταγραφικό "παζάρι":

Ήρθαν: Καραμάνος (Ολυμπιακός), Χαλκιαδάκης (Ολυμπιακός), Πατσατζόγλου (Ηρ. Ψαχνών), Διούδης (Μπριζ), Ρισβάνης (Παναθηναϊκός), Καθάριος (Ολυμπιακός), Βιγιάλμπα (Βελέζ), Ανσαριφάρντ (Οσασούνα), Μπλέτσας (Ζάκυνθος), Πολίμος (Νοτ. Φόρεστ), Γιαννιώτης (Ολυμπιακός), Βλάχος (Φωστήρας), Μήτκας (Φωστήρας).

Έφυγαν: Γιάννου (Αστ. Τρίπολης), Φούντας (Αστ. Τρίπολης), Κολοβός (Ολυμπιακός), Πάνος (Απόλλων Σμ.), Γιαννακόπουλος (ΠΑΟ), Ευαγγέλου (ΠΑΟ), Ιμπαγάσα, Καλογεράκης, Μπούζας (δαν. Καλλιθέα), Γκίνης (δαν. Καλλιθέα), Ρόπας (δαν. Κηφισιά), Αλεξανδρόπουλος (δαν. Κηφισιά), Π. Γκέζος (δαν. Κηφισιά), Γιαλαμίδης (Ολ. Βόλου), Πολίτης (Ζάκυνθος), Μέξης (Ηλυσιακός).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια