Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Πανιώνιος με τον Αχαρναϊκό, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Οι κυανέρυθροι έμ...

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Πανιώνιος με τον Αχαρναϊκό, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Οι κυανέρυθροι έμειναν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, παρά το γεγονός πως λόγω της Εθνικής δεν είχαμε αγωνιστική στο πρωτάθλημα, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δίνει χρόνο συμμετοχής και στους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές. Εκτός έμεινε ο Καραμάνος, λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται -κυρίως- σε παιχνίδι κέντρου.

Ο Ιστορικός είχε δύο καλές στιγμές στα πρώτα 45 λεπτά. Αρχικά στο 6' ο Ανσαριφάρντ έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 33' ο Μπουμάλ έκανε μακρινό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Παγούδη.

Από την μεριά του ο Αχαρναϊκός, είχε καλή ευκαιρία στο 13', με τον Διούδη να λέει "όχι" στο πλασέ του Ταμπάκη.

Στην "επανάληψη" η ομάδα του Ουζουνίδη μπήκε πιο δυναμικά, με την είσοδο του Βιγιάλμπα να κάνει πιο επιθετικούς τους κυανέρυθρους.

Ο Αργεντινός ήταν ορεξάτος, πήρε πρωτοβουλίες και μάλιστα στο 55' είχε μία καλή στιγμή. Επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα, αφού ο Παγούδης έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ανσαριφάρντ προσπάθησε να απειλήσει, με την κεφαλιά που έκανε όμως να περνάει άουτ.

Στο 63' ο νεοεισελθών Ντουρμισάι έπιασε όμορφη κεφαλιά στην "πλάτη" της άμυνας του Αχαρναϊκού, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Η "απάντηση" του Αχαρναϊκού ήρθε στο 74', με τον Ματσούκα αυτή τη φορά να βρίσκει με δυνατό σουτ το δοκάρι.

Ένα λεπτό μετά όμως ο ίδιος παίκτης με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Μενιδίου.

Ο Ιστορικός δεν άργησε να αντιδράσει και στο 77' με σκόρερ τον Μπλέτσα έφερε το ματς στα ίσια.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν τον Πανιώνιο να είναι στην επίθεση, με τον Βιγιάλμπα να παίρνει προσπάθειες επάνω του. Ο Αργεντινός στο 83' και στο 84' είχε δύο τελικές ενέργειες, όμως στην πρώτη φάση το σουτ που έκανε πέρασε άουτ και στην δεύτερη ο τερματοφύλακας του Αχαρναϊκού του είπε "όχι".

Έτσι, το 1-1 έμεινε έως το φινάλε, με τους φίλους του Πανιωνίου που βρέθηκαν στο γήπεδο να προσφέρουν ένα ζεστό χειροκρότημα στην ομάδα του Ουζουνίδη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης (46' Γιαννιώτης), Οικονόμου (77' Κ. Βλάχος), Χατζηισαϊας (64' Πατσατζόγλου), Τασουλής (77' Πολίμος), Β. Βλάχος (77' Αργυρόπουλος), Χαλκιαδάκης, Μπουμάλ (46' Βιγιάλμπα), Μπακασέτας (60' Καθάριος), Ανσαριφάρντ (70' Μπλέτσας), Μητρόπουλος, Κόρμπος (Ντουρμισάι)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παγούδης, Εμέκα, Ταμπάκης, Βάλτερ, Μουστάκης, Ομπράντοβιτς, Ιωαννίδης, Κωστόπουλος, Παβίσεβιτς, Χριστοφιλέας, Μαρής
Έπαιξαν και οι: Μπαμπανιώτης, Σωτηράκος, Αθανασίου, Παπαδόπουλος, Ματσούκας, Καλογερόπουλος, Χίος, Χριστόπουλος, Τέιλορ, Αναστασίου, Παπατόλιος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια