Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γιάγκου: «Μία οικογένεια...»

Ο νεαρός γυμναστής του Πανιωνίου, Νίκος Γιάγκου, μίλησε για την φυσική κατάσταση της ομάδας, για το κλίμα στα κυανέρυθρα αποδυτήρια, για το ...

Ο νεαρός γυμναστής του Πανιωνίου, Νίκος Γιάγκου, μίλησε για την φυσική κατάσταση της ομάδας, για το κλίμα στα κυανέρυθρα αποδυτήρια, για το φετινό πρωτάθλημα και για την συνεργασία του με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και το υπόλοιπο το τεχνικό τιμ.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα "pieriasport.blogspot.gr":

Για το βάρος στην φυσική κατάσταση της ομάδας.

Η φυσική κατάσταση στο ποδόσφαιρο είναι μια πολυσύνθετη έννοια και όχι μόνο αυτό που λένε όλοι ''αν τρέχει η ομάδα'', αλλά η ένταση η ταχύτητα και η διάρκεια για την οποία τα κάνουν όλα αυτά, χωρίς να υπάρχουν ενδιάμεσα οι τραυματισμοί και η κόπωση.

Η προσπάθεια αυτή φαίνεται και στο γήπεδο αφού ο Κ. Ουζουνίδης έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές στο 100% των δυνατοτήτων τους πράγμα που φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή που αγωνιστήκαμε επί μισή ώρα με δέκα ποδοσφαιριστές . Τέλος είμαστε απο τις λίγες ομάδες που απο την αρχή τις προετοιμασίας στις 26/9 δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα τραυματισμού.

Για το κλίμα στην ομάδα.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι 22 ετών ( ο μικρότερος στο πρωτάθλημα) και τα παιδιά λόγο ότι είναι κοντά στις ηλικίες έχουν άριστες σχέσεις και εντός και εκτός γηπέδου. Μου έλεγαν οτι ο Πανιώνιος είναι δυνατός και εντός και εκτός γηπέδου γιατί είναι μια οικογένεια, τώρα το ζω και εγώ!

Για το φετινό πρωτάθλημα της SuperLeague.

Το φετινό πρωτάθλημα της SuperLeague είναι πολύ ανταγωνιστικό και αυτό φαίνεται απο τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές που πολλές ομάδες χάσανε βαθμούς απο εκεί που δεν το περιμένανε. Σίγουρα η επιστροφή της ΑΕΚ και του Ηρακλή συμβάλουν κατά πολύ στην αναβάθμιση της ποιότητας του πρωταθλήματος και του ποδοσφαίρου σαν ''θέαμα'' με καλές έδρες και γεμάτα γήπεδα.

Για το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό.

Πετύχαμε μια τεράστια Νίκη, μια νίκη που προήλθε μετά απο πολύ δουλειά στην προπόνηση και πολύ καλή ανάλυση του αντιπάλου. Ο Κόουτς είχε δείξει στους παίκτες τι ακριβώς θέλει στο γήπεδο και πιο είναι το σχέδιο για ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες έκαναν ένα φανταστικό παιχνίδι με πολύ τρέξιμο πολύ δύναμη πολλές μονομαχίες και άψογες τακτικές τοποθετήσεις που μας έφεραν την νίκη. Στο παιχνίδι δεν είδαμε έναν κακό Παναθηναϊκό αλλά έναν καλό Πανιώνιο και αυτό δεν ήταν τυχαίο.

Τέλος η απόφαση να συνεχίσεις στον Πανιώνιο και η συνεργασία σου με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ.

Το οτι ο Κ. Ουζουνίδης με επέλεξε προσωπικά για να ενταχθώ στο προπονητικό τιμ του ως υπεύθυνος της φυσικής κατάστασης της ομάδας είναι κάτι που με τιμά αφάνταστα και μέσω αυτής της συνέντευξης θέλω να τον ευχαριστώ προσωπικά . Ο κ. Ουζουνίδης είναι αν όχι ο καλύτερος προπονητής μεσα στους δυο με τρεις καλύτερους Έλληνες προπονητές.

Όλα αυτά έκαναν την απόφαση μου εύκολη για να συνεχίσω στον μεγάλο και ιστορικό σύλλογο του Πανιωνίου. Τέλος η συνεργασία μου με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ Χριστόφορος Κόλα (βοηθός προπονητή) , Φιλίπης Βαγγέλης (Προπονητής Τερματοφυλάκων ) , Νόνη Λίμα (Βοηθός ) όπως και το ιατρικό τιμ είναι άψογη αφού μιλάμε για εξαιρετικούς ανθρώπους και επαγγελματίες εντός και εκτός γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια