Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκίνησε η προπώληση για ΠΑΟ

Στην διάθεση των φιλάθλων του Ιστορικού βρίσκονται από την Τετάρτη (09/09) τα εισιτήρια της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πα...

Στην διάθεση των φιλάθλων του Ιστορικού βρίσκονται από την Τετάρτη (09/09) τα εισιτήρια της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Όπως ανακοίνωσε η κυανέρυθρη ΠΑΕ, ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Επίσης ανέφερε ότι σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, απαραίτητα για την αγορά εισιτηρίου είναι η Αστυνομική Ταυτότητα, ο ΑΜΚΑ, το ΑΦΜ και η ΔΟΥ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων με Παναθηναϊκό

Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ξεκίνησε από την Τετάρτη, προκειμένου οι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν έγκαιρα τα εισιτήριά τους, προς δική τους διευκόλυνση. Το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, θα είναι ανοικτό μέχρι τις 20:00.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ υπενθυμίζει, ότι βάσει του νέου αθλητικού νόμου, απαραίτητα για την αγορά εισιτηρίου είναι η Αστυνομική Ταυτότητα, ο ΑΜΚΑ, το ΑΦΜ και η ΔΟΥ. Επίσης και για την αγορά παιδικού εισιτηρίου απαραίτητος είναι και ο ΑΜΚΑ του παιδιού.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής

Θύρα 2: 10 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ)
Θύρα 3: 5 ευρώ (μόνο με την επίδειξη κάρτα μέλους του συνδέσμου Πανθήρων)
Θύρες 4 και 7: 15 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ)
Θύρα 5/6 Α και Γ: 25 ευρώ
Θύρα 5/6 Β: 50 ευρώ
VVIP: 70 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια